fallback

Няма модели, няма миски - любимата жена на Леонардо ди Каприо е майка му

29 May 2023 12:30

Семейната любов винаги е най-силна

Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо добива световна слава както с незабравимите си роли, така и личния си живот. Описван като "ергенът на Холивуд", актьорът до този момент не е минал под венчилото, като дори не е падал на едно коляно пред своя любима. Въпреки това, списъкът на Ди Каприо с гаджета е доста дълъг и включва известни имена като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Риана, Миранда Кер и Камила Мороне. 

През последните години Лео даде надежда на феновете си, че най-накрая ще го видят като младоженец, водейки дългогодишна връзка с Камила Мороне. Двамата рядко показваха любовта си пред публиката, като не бяха от редовните посетители на светски събития. Папараците обаче успяваха да ги улавят на почивки и разходки из големия град, доказвайки че сърцето на ди Каприо наистина е заето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Just Jared (@justjared)

Приказката обаче приключи миналата година, само няколко месеца преди Мороне да навърши 25 години. Това предизвика вълна от подигравки в социалните мрежи към ди Каприо, като се казваше, че той не излиза с дами, които са над 25 години. Връщайки хронологията назад, потребителите посочиха, че актьорът си избира приятелки, които са под тази възрастова граница и поддъжа отношения с тях, докато не навършат 25. 

Сякаш за да потуши тези подигравки, ди Каприо започна връзка с Джиджи Хадид, която не само че е над 25 години, но също така е и майка на 2-годишна дъщеря - все фактори, които биха отблъснали актьора. Двамата бяха засечени на няколко пъти заедно, но потвърждение за връзката им така и не беше дадено. Слуховете ту изчезваха, ту се появяваха отново, карайки голяма част от света да мисли, че всичко всъщност е един голям ПР, а не любов.

Наскоро Лео беше част от филмовия фестивал в Кан, където беше и Хадид, но двамата не бяха заедно на червения килим. Вместо това той се присъедини към колегите си от филма Killers of the Flower Moon, който получи най-дългите овации. В него ди Каприо си партнира с Робърт де Ниро под режисурата на Мартин Скорсезе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@ilovedicapriooo)

След като получи заслужените аплодисменти, Лео имаше още една важна работа в Кан - да подкрепи галата amfAR, която слага край на филмовия фестивал и е с благотворителна насоченост. Актьорът няколко години отсъстваше от светското събитие, но този път се появи с поредната красавица под ръка. И преди да се започнат спекулации за ново гадже, бързаме да кажем, че ослепителната дама до ди Каприо беше майка му Ирмалин Иденбиркин.

За да избегне червения килим, изпълнен с европейски инфлуенсъри и представители на елита, Лео влезе в залата през задния вход, държейки здраво ръката на мама. Той се постара с всички сили да остане незабелязан, носейки бейзболна шапка и държейки главата си надолу през цялото време извън залата. Майка му, от друга страна, не се срамуваше от камерите и по никакъв начин не се криеше от тях. Тя носеше ярко жълта рокля, дълга до земята, макар събитието да имаше строго определен дрескод за черни или бели тоалети. 

Leonardo DiCaprio has shown up to amfAR #Cannes2023 wearing a baseball cap at this black-tie charity dinner. pic.twitter.com/Ee2Jwku6S1

— Ramin Setoodeh (@RaminSetoodeh) May 25, 2023

Видеа в социалните мрежи показват как ди Каприо постоянно говори нещо в ухото на майка си, докато на сцената се вихрят известни изпълнители като Холзи и Адам Ламбърт. Но той изчезна в един от най-важните моменти от вечерта, сякаш отново избягва вниманието. 

Около полунощ благотворителната организация, посветена на набирането на срредства за изследване и борба със СПИН, разкри единствен по рода си портрет на ди Каприо. Според аукционера, картината е нарисувана от известния художник Деймиън Хърст, след което тя попада в ръцете на частен колекционер, който я дарява на amfAR, за да даде възможност на някой друг да окачи Лео в хола си. 

Леонардо ди Каприо не си губи времето: Актьорът уловен с ново гадже

Леонардо ди Каприо се обиди на слуховете, че е все с млади момичета

Леонардо ди Каприо на вечеря с 19-годишна моделка - това ли е новото гадже?

Докато офертите за поретрета валяха, майката на актьора се изправи с телефона си, за да заснеме как богатите се борят за лицето на сина й. Тя изглеждаше доста горда от факта, че картината бе продадена за 1.3 милиона долара. 

Leonardo DiCaprio’s mom (in yellow) excitedly takes video on her phone as a Damien Hirst portrait of her son is auctioned off for 1.2 million euros at amfAR #Cannes2023. pic.twitter.com/mAnCYMVkX0

— Ramin Setoodeh (@RaminSetoodeh) May 25, 2023

Час и половина след продажбата, ди Каприо напусна залата с компания от 10 човека, включително и Ирмалин. Актьорът може и да не спечели награда от Кан, но определено спечели сърцата на всички с избора си на придружител за благотворителната гала. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Леонардо ди Каприо търг кан майка благотворителност портрет филмов фестивал Ирмалин Иденбиркин
0 коментара
fallback