IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Одобрен от мама и татко: Остин Бътлър се разбира чудесно с родителите на Кая Гербер

29 май 2023 17 40

Младата двойка беше забелязана на двойна среща със Синди Крауфорд и Ранди Гербер

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Всяко едно момиче, което някога е представяло приятеля си пред семейството, знае точно колко стресиращ може да бъде този момент. Бащата сякаш се превръща в агент от ЦРУ, разпитващ за всяка малка подробност от живота на момчето, а майката е толкова притеснена, че понякога дори не може да състави едно пълно изречение. Но всичко е добре, когато завършва с одобрение и разбирателство.

Очевидно Кая Гербер е получила заветното "Да" от своите родители относно връзката си с Остин Бътлър. Младата двойка наскоро беше забелязана на двойна среща със Синди Крауфорд и Ранди Гербер, показвайки на целия свят, че актьорът се разбира чудесно с майката и бащата на своята любима. Четиримата се разходиха из Кълвър Сити, Калифорния, след което се насочиха към местен ресторант за обяд. 

31-годишният Бътлър носеше дънково яек с оранжева подплата, бяла тениска и кафяви панталони. Целият тоалет беше завършен със синя шапка, която често скриваше лицето на актьора в моментите, когато той гледаше към телефона си. 

От своя страна, 21-годишната Кая избра дълго черно палто, бяла блуза, черни панталони и носеше на едното си рамо бяла чанта. 57-годишната й майка избра подобна цветова схема, съставена от черно кожено яке, тъмносини дънки и златни бижута за допълнение. 

Срещата между младото и старото поколение предизвика слухове, че Кая и Остин са се запътили към олтара и актьорът е поискал ръката на своята избраница. Малко по-късно обаче тези твърдения бяха отречени, като по-вероятният повод за семейния обяд е годишнината на Синди и Ранди, която е на 29 май. Двамата празнуват 25 години от сключването на брак, а от празненството липсваше само синът им Пресли. 

По-рано през месеца Крауфорд говори пред списание People относно това как дъщеря й успява да балансира успешната си модна кариера и личния си живот. "Мисля, че тя вижда как със съпругът ми сме го правили през годините. Ние не сме се криели от папараците и не сме се ограничавали къде да ходим, за да не бъдем снимани", разказва моделката.

Кая Гербер и Остин Бътлър вече не крият чувствата си

Кая Гербер подкрепи Остин Бътлър на червения килим

Семейна красота: Синди Крауфорд и Кая Гербер на червения килим

Синди добавя, че в момента светът е доста по-различен от този по нейно време, включвайки влиянието на социалните мрежи. По думите й, платформите за споделяне имат своите добри и лоши страни, като плюсовете включват комуникация с феновете от цял свят, но големият минус е, че има огромно напрежение и грозни коментари, които могат сериозно да навредят на самочувствието ти. 

Поддържането на баланс между работа и личен живот стана особено важно за Кая Гербер след началото на връзката й с Остин Бътлър през 2021 година. Наскоро двамата бяха заедно на червения килим преди галата на списание Time през април, където актьорът беше включен в списъка за най-влиятелни фигури за изминалата година. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари