IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп шокира света, след като потвърди, че има връзка с жена

30 май 2023 12 30

Последната известна връзка на актрисата беше с Тимъти Шаламе

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

След фурора, който направи на филмовия фестивал в Кан, дебютирайки като актриса със сериала The Idol, Лили-Роуз Деп продължи да привлича погледи и фотоапарати към себе си, но по съвсем друга причина. 

Дъщерята на Джони Деп се прибра в Лос Анджелис след натоварената седмица във Франция, а на летището я чакаше нейната половинка. И докато много хора очакваха от черния джип да слезе мъж, то Лили-Роуз се затича към рапърката 070 Shake, която нямаше търпение да прегърне и да целуне. По този начин актрисата и модел потвърди новата си връзка, за която се говореше от месеци. 

@ajkllvr lilyrose and dani are so cute omg #lilyrosedepp #lilyrosedeppedit #070shake #viral #foryou #foryoupage #fypシ #fyp #xyzbca #blowthisup ♬ apocalypse - sped up - INDRAGERSN

Звездата от The Idol едва изчака въртящите се врати да я пуснат на свобода, за да може да се присъедини към любимата си изпълнителка, която я посрещна със същия ентусиазъм. Двете момичета не спряха да се прегръщат и целуват в продължение на няколко секунди, като по никакъв начин не се притесняваха или криеха от минувачи с телефони и потенциални фотографи. 

23-годишната Деп черна къса тениска, комбинирана с черни панталони и черни слънчеви очила. Въпреки натоварените дни в Кан, където представи новия си проект, позираше на червения килим, даваше пресконференции и беше пример за мода, актрисата имаше широка усмивка на лицето, очевидно радостна, че у дома при любимата си. 

Срещата на летището е второто, но по-сериозно потвърждение за връзката между Лили-Роуз и 070 Shake, чието истинско име е Даниел Балбуена. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради публикува снимка с приятелката си още на 11 май, но кадърът беше активен едва 24 часа. На изображението, споделено в историите в Instagram, се вижда как двете дами се целуват, а описанието гласеше "4 месеца с моята половинка".

@badbichika unexpected duo of 2023 #070shake #lilyrosedepp #danimoon #lgbtq? #greenscreen ♬ original sound - mari

Преди да потвърдят за връзката си в социалните мрежи, слухове за подобни отношения се появиха през февруари, когато те Деп и Балбуена бяха забелязани заедно по време на Седмицата на модата в Париж. По това време двете бяха хванати да показват близост по време на вечеря, но останаха безмълвни на въпросите на журналисти, папараци и фенове. 

Лили-Роуз намекна, че не иска да бъде сексуално определяна от обществото във фотосесия през 2015 година. Тогава тя участва в кампания, която включва хора, които се идентифицират като всичко друго, но не и 100% хетеросексуални. В описанието към вече изтритата снимка на Деп, тя е описана като човек, който попада някъде в широкия спектър. 

На следващата година, в интервю за Nylon, актрисата малко повече обясни за намирането на своята сексуална идентичност. Тя заяви, че фотосесията не е била с цел да излезе пред света и да заяви каква е или какви хора харесва. "Участвах в нея, за да кажа, че не трябва да се поставят етикети на сексуалността. Много деца в днешно време не се определят сексуално и смятам това за много готино", каза Деп. 

Допълва, че е напълно нормално да харесваш нещо един ден, а на следващия да се чувстваш по същия начин към друго нещо. "Не трябва да си поставяш граници, защото нищо не е издълбано в камък. Всичко е толкова свободно, но някои деца са принуждавани да се определят. Просто исках да кажа, че това не е необходимо. Не трябва да се определяш", категорична е актрисата. 

Лили-Роуз Деп в опасна близост с The Weeknd

Лили-Роуз Деп залюби бившия приятел на Ванеса Хъджинс

След година раздяла: Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп отново заедно

Това е първата официална връзка на Лили-Роуз с жена. До този момент тя имаше 2-годишни взаимоотношения с Тимъти Шаламе и беше романтично свързвана с Остин Бълтър и френския рапър Ясин Стайн

Що се отнася до Даниел, тя имаше връзка с колежката си Kehlani през 2021 година, а преди това излизаше с модела от Instagram София Лодато. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Аз ( преди 10 месеца )