IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп смени цели три рокли за актьорския си дебют в Кан

26 май 2023 10 30

Дъщерята на Джони Деп коментира и завръщането му към киното

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Лили-Роуз Деп може да прави първите си крачки в киното, но определено е добре запозната с модата.

В началото на седмицата 23-годишната актриса и модел, която е и дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради, направи първата си поява на червен килим от 2021 година насам, присъствайки на премиерата на The Idol, в който играе главната роля. Сериалът на HBO е дълго чакан заради своите наченки на твърде много сексуални сцени, провокация и участието на музикалната сензация The Weeknd

Както заслужава един дебют, Лили-Роуз не спести усилия за създаване на перфектен тоалет. Младата дама не само че се справи отлично с първото си стъпване в Кан, но също така успя да впечатли не с една, а с цели три класически малки черни рокли. По този начин тя показа своя поглед върху емблематичната дреха от 90-те, която сякаш никога няма да бъде забравена. 

Лили-Роуз Деп

Снимка: БГНЕС

Лили-Роуз стартира модното си дефиле на премиерата на The Idol, носейки винтидж рокля от Chanel, която прави дебюта си на модния подиум за колекцията есен/зима 1994. Нищо чудно, че младата актриса е избрала именно френската марка, тъй като става нейно лице през 2015 година. Така тя се превърна в най-младия посланик в историята на Chanel. 

Ансамбълът от миналото беше с много къса дължина, стигаща едва до началото на бедрото, и без презрамки. Цялата повърхност беше покрита с черни пайети и украсена с апликации на камелия с многоцветни ирисцентни листенца и пантелка на талията. Прозрачни черни оперни ръкавици, чорапогащи и сатенени обувки поддържаха монохроматичността на външния вид, докато пастелните висящи обеци добавяха розов оттенък. 

За афтърпартито Деп смени черната бляскава рокля на Chanel с друг мини модел, този път от нашето време. Тя заложи на марката Cruise и избра дреха от най-новата им колекция за 2023/24 с омбре ефеккт. Актрисата допълни визията с прозрачен чорапогащник и черни токчета, оставяйки косата си свободно да пада за разлика от ниския кок, с който се появи на червения килим. 

Лили-Роуз Деп

Снимка: Getty Images

Присъствайки на задължителната фотосесия за промотиране на сериала, Лили-Роуз отново се довери на Chanel, избирайки черна мини рокля от колекцията им Metiers d'Art 2022/23. Елегантни черни слънчеви очила във формата на котешко око и малки черни токчета, всичко това отново от Chanel, завършиха визията. 

Като наследничка на един от най-обсъжданите актьори в последните години, Лили-Роуз беше разпитана за завръщането на Джони Деп към киното след дългата му почивка, наложена заради обвиненията в сексуален, физически и психологически тормоз. Той беше набеден от бившата си съпруга Амбър Хърд, с която се бореха в съда няколко седмици и накрая актьорът излезе победител. 

Лили-Роуз Деп

Снимка: Getty Images

Джони се завърна към любимото си изкуство с филма Jeanne du Barry, в който играе крал Хенри XV и получи дълги овации за ролята си. Той вече има договори за още няколко проекта, като бавно и победоносно се е запътил към мястото, което заслужава. 

Говорейки пред ET в Кан, Лили-Роуз изрази чувствата си относно топлото посрещане на баща й в началото на филмовия фестивал. "Много съм щастлива за него. Вълнувам се. И е много хубаво, че можем да правим проекти, от които да се гордеем", каза тя. 

Специалните гости на Chanel: Пенелопе Круз, Лили-Роуз Деп и Марион Котияр

Chanel No. 5 за Лили-Роуз Деп

Лили-Роуз Деп залюби бившия приятел на Ванеса Хъджинс

Относно своя дебют в киното, актрисата заяви, че се е почувстала прекрасно да гледа The Idol заедно с публиката. "Беше чудесно отпразнуване и страхотна кулминация на всичко, през което преминахме, създавайки сериала и оформяйки едно малко семейство", каза Деп. 

Очаква се The Idol да направи премиерата си в HBO на 4 юни. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари