IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер за Брус Уилис: Той е фантастичен

30 май 2023 18 00

По думите му, неговият колега ще бъде запомнен като велика звезда

БГНЕС

БГНЕС

Брус Уилис е фантастичен и ще бъде запомнен като велика звезда. На това мнение е колегата му Арнолд Шварценегер. Давайки интервю за CinemaBlend, актьорът разказа за отношенията си със своя колега. И коментира битката му със заболяването, заради което има проблеми с паметта. 

„Той беше, винаги, в продължение на години и е огромна, огромна звезда. И мисля, че той винаги ще бъде запомнен като велика, велика звезда. И мил човек“, коментира чичо Арни. 

Екшън героите никога не се пенсионират

Шварценегер обяснява още, че предвид здравословното си състояние, Брус Уилис трябва да прекъсне работата си в киното и се пенсионира.

„Но като цяло, знаете ли, ние никога не се пенсионираме. Екшън героите се презареждат“, смята той. 

Припомняме, че двамата актьори работиха за последно заедно на снимачната площадка на франчайза „Непобедимите“. Те притежават и франчайза Planet Hollywood.
 
Арнолд отдавна се възхищава на своя колега. В новата книга The Last Action Heroes: The Triumphs, Flops, and Feuds of Hollywood's Kings of Carnage, авторът Ник де Семлиен разказва как австрийският актьор „се разсмива по време на прожекция на филма във Fox, не на последно място в момента, когато Макклейн възкликва: „Те имат ракети, автоматични оръжия и достатъчно пластмасови експлозиви, за да излязат в орбита на Арнолд Шварценегер!“. 

Арнолд Шварценегер ви дава 7 съвета за успешен живот

Почти като в България – Арнолд Шварценегер запълни дупка на улицата си

Децата на Шварценегер игнорираха извънбрачния му син

Шварценегер иска да посети своя колега и приятел

Днес чичо Арни не разкрива дали след като е научил, че Брус Уилис има афазия, най-сетне е успял да го посетил в дома му, за да му окаже своята подкрепа в този труден момент. Но според много фенове, двамата със сигурност поддържат връзка най-малко чрез мобилните телефони и видео разговори. 

В края на април Шварценегер разкри, че според него Брус е доста изолиран и би искал да говори с него и го види, но все още не е имал тази възможност. 

По данни на медиите в САЩ, Деми Мур - бившата жена на Уилис, е настоявала за среща между двамата, за да може той да се опита да си върне някои спомени. 

Междувременно Шварценегер участва в новата екшън комедия FUBAR на Netflix. Той е на екран и заради документална поредица на същата платформа, посветена на него. Наскоро издаде и своята книга за взаимопомощ, в която споделя своите мотивационни съвети за успех. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари