IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър взе дъщерята на Джей Ло със себе си на Дисниленд

31 май 2023 17 40

Явно между двете Дженифър всичко е точно!

Getty Images

Getty Images

Дженифър Гарнър заведе по-малката си дъщеря Серафина на Дисниленд като благородно взе и детето на Джей Ло – Еме заедно с тях. Бившата съпруга на Бен Афлек явно няма нищо против да прекарва известно време с дъщерята на настоящата съпруга на Бен – Дженифър Лопес, която вече се пада доведена сестра на нейните три деца.

Триото беше забелязано да се наслаждава в компанията на още няколко тийнейджъри. Гарнър и момичетата се качиха на няколко атракциони по време на посещението си в тематичния парк, като в един момент актрисата от „Електра“ спря, за да направи снимки на децата заедно.

51-годишната Гарнър беше облечена небрежно за своя изпълнен със забавления ден, носейки синя риза с дълги ръкави, дънки и маратонки. Дженифър има още две деца от брака си с Афлек – 17-годишна дъщеря Вайълет и 10-годишен син Самуел.

Серафина пък е на 14 години и е най-близка по възраст до децата на изпълнителката на On The Floor – близнаците Макс и Еме, които са 15-годишни и са плод на брака на Лопес с латино звездата Марк Антъни.

53-годишната Джей Ло се разведе с 54-годишния изпълнител на Vivir Mi Vida през 2011 г., докато Гарнър и 50-годишният Афлек се разведоха след десетилетие брак през 2015 г.

Откакто Афлек и Лопес си казаха „Да“ миналата година, те многократно са споделяли в интервюта колко много държат на това децата им да се разбират. По-рано този месец Джей Ло разкри, че Еме и Макс бързо са се привързали към новия си доведен баща.

„Те обичат Бен“, каза Лопес в шоуто „Днес“ на 3 май. „Той е прекрасен, удивителен и много грижовен баща, както за собствените си прекрасни деца, така и за моите деца.“

Лопес също така каза: „Честно казано, той ме просълзява с бащинския си подход. Не съм виждала такова нещо“, каза тя по време на участие на 4 май в предаването The View, обяснявайки, че звездата от „Добрият Уил Хънтинг“ я е научил на нови неща за това как да взаимодейства с децата си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари