IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин разгорещи страстите, позирайки само по кърпа

31 май 2023 14 30

Изпълнителят показа как започва денят му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рики Мартин не се притеснява да покаже малко повече от тялото си, с което да разгорещи страстите в социалните мрежи.

51-годишният музикант сподели как започва всеки един работен ден, допускайки феновете малко повече в личното си пространство. Ако можем да говорим от цялото женско войнство, определено благодарим за подобни вдъхновяващи снимки, особено сутрин, когато трудно се събуждаме, дори и с кафето. Но Мартин успя да ни отвори широко очите и да задвижи ума ни.

Рики публикува гореща снимка от банята си, на която е включил само долната част от тялото си, покрита с хавлия. За музикално оформление е избрал песента Feeling Good на Нина Симон и определено настроението е повече от добро. Въпреки че лицето на изпълнителя не се вижда, на показ е част от корема му, върху който ясно е изразена пресата, а също така можем да видим и огромната татуировка на крака.

Снимката беше включена и във видео три дни по-късно, като към нея бяха добавени още от ежедневните дейности на Мартин. Феновете видяха селфи в огледалото, миене на чинии, забавление по време на празничния уикенд в САЩ по случай Деня в памет на загиналите във войните.

Едновременно с разгорещяването на страстите чрез сексапилни снимки, Рики предоставя на почитателите си и малко повече детайли около семейния живот. През февруари той публикува снимка на двойника си – 14-годишния му син Валентино, разкривайки че тийнейджърът е започнал да пуска мустак. Момчето седи на фризьорския стол и се подготвя да си направи нова прическа, но не преди да се снима.

„Вече не е бебе“, написа Мартин под кадъра. Тино и близнакът му Матео се раждат през 2008 година чрез сурогатна майка. Девет години по-късно баща им се жени за дългогодишния си партньор Джван Йосеф, който се превръща в техния втори баща. Двойката също така се радва на 4-годишната Лусия и 3-годишния Рен, които се раждат отново с помощта на сурогатна майка.

През последната година обаче Мартин не се наслаждаваше само на семейния живот, след като попадна в съдебен скандал, започнат от племенника му. Момчето обвини вуйчо си в сексуално нападение и дори изнасилване. Първоначално изпълнителят беше изправен пред възможността да прекара 50 години в затвора, ако бъде признат за виновен.

Веднага след направените обвинения, адвокатът на музиканта заяви, че Денис Санчес Мартин, който е син на Ванеса Мартин, страда от сериозни психични проблеми. „Рики Мартин, разбира се, никога не е и няма да бъде въвлечен в каквито и да е сексуални или романтични връзки със своя племенник“, каза още Марти Сингър.

Рики Мартин беше обвинен в сексуални отношения с племенника си

Рики Мартин показа порасналите си синове

Рики Мартин: 2-годишната ми дъщеря не ми дава да пея у дома

„Тези обвинения не само са лъжа, но са и противни. Всички се надяваме това момче да получи помощта, от която толкова много се нуждае. Но най-вече се надяваме това ужасно дело да бъде отхвърлено от съдията, след като бъдат погледнати фактите“, завърши адвокатът.

Малко по-късно Денис оттегли обвиненията си, но получи контраиск от Мартин за изнудване. Така музикантът започна да съди Денис за 20 милиона долара, като делото все още няма дата за стартиране.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари