IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян и Травис Баркър споделят подробности за своите опити инвитро 

1 юни 2023 08 40

Те разказват за премеждията си в новия сезон на The Kardashians

БГНЕС

БГНЕС

В края на миналата година Кортни Кардашян и Травис Баркър обявиха, че спират със своите инвитро опити. Тогава риалити звездата призна, че терапията не ѝ се е отразила добре. След излизането на новия сезон на The Kardashians по платформата Hulu, двамата ще разкажат на екран повече за премеждията, които са срещнали в желанието си да имат общо дете.

„Знам, че това е помогнало на толкова много хора, но не е за мен. Наистина повлия на здравето ми и дори просто психически – хормоните, лекарствата, всеки път трябва да ти слагат анестезия“, призна през 2023-а сестрата на Ким Кардашян.

Барабанистът на Blink-182 заснел целия процес за телевизионната поредица – от първото посещение при лекаря до края, когато двамата така и не успяват да видят положителен тест.

„Бихме искали бебе повече от всичко. Но каквото е писано да стане. Имаме пълноценен, благословен живот“, разказва в началото Кортни.

Звездата изпаднала в ранна менопауза

Пред камерите Кардашян разкрива, че IVF процесът е труден, особено за жената. Освен че е физически труден, той влияе и върху нейната психика. След това риалити звездата поясни, че заради лекарствата, които приемала, изпаднала в ранна менопауза.

„Това ми се отрази физически. Здравето ми все още е засегнато, защото това са хормони“, обясни тя.

По думите на Кортни, тя и Травис взели решение да не пробват с нова стимулация, изваждане и оплождане на яйцеклетки, защото тя не се чувствала добре.

Маникюр, очертан в червен цвят – идея от Кортни Кардашян

Кортни Кардашян след инвитрото: Най-накрая съм енергична

Кортни Кардашян призна, че била принудена да направи инвитро

„Мисля, че е най-важно да съм щастлива и да съм добър родител на децата си“, казва още тя и смята, че явно така е трябвало да стане.

През ноември 2022 г. Баркър сподели в интервю за GQ, че той и неговата съпруга са решили да бъдат открити за своите опити инвитро, за да дадат повече информация на двойки, на които им предстои същото. Особено на доста мъже, които не са наясно какво точно се случва.

Сестрите Кардашян имат опит с репродуктивните специалисти

Когато Кортни Кардашян била в края на своите 30, тя решила да ѝ извадят яйцеклетки, които да замрази и да ги използва след време. Когато с Травис решили да си имат дете, тя решила да ги размрази, за да се оплодят с негов материал. Нито една обаче не оцеляла.

Брюнетката има три деца от своя бивш мъж Скот Дисик – 13-годишният Мейсън, 10-годишната Пенелопе и 8-годишният Рейн. Баркърпък е горд татко на 19-годишния Ландън и 17-годишната Алабама. Има и доведена дъщеря – Атиана де Ла Хоя, която е на 24.

Освен Кортни, Ким Кардашян е тази от известното семейство, която също е прибягвала до услугите на репродуктивни специалисти. След първите две деца тя се допитва до най-добрите в САЩ, за да ползва сурогатна майка, която да износи нейните ембриони.

Самата Ким препоръчала своя гинеколог на Парис Хилтън, която наскоро се сдоби със син чрез сурогатна майка – използвайки своите замразени ембриони.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари