IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов ден, все същият Киану: Как Рийвс спасил Кейт Бекинсейл от излагация на червения килим?

5 юни 2023 10 30

Актрисата разказва за случка в Кан преди години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл ни дава още една причина да обичаме Киану Рийвс, сякаш си нямахме достатъчно.

Любимецът на всички за пореден път беше посочен като олицетворение на кавалерството, което вече не се среща толкова често по нашите ширини. Спомняйки си за своето преживяване в Кан преди години, актрисата сподели и за милата постъпка, която Рийвс е направил, за да я спаси от излагация пред целия свят.

Преди няколко дни Бекинсейл публикува снимка от червения килим на 46-ото издание на филмовия фестивал край Лазурния бряг, състояло се през 1993 година. Тогава тя присъства в компанията на Рийвс, Дензъл Уошингтън и Робърт Шон Ленард за филма им „Много шум за нищо“. Романтичната комедия, базирана на едноименната пиеса от Шекспир, е режисирана и написана от Кенет Брана, който също влиза в актьорския състав заедно с Майкъл Кийтън и Ема Томпсън.

След като е пуснат на 7 май 1993 година, „Много шум за нищо“ печели 43 милиона долара по целия свят. Макар да е далеч от успеха на „Ромео и Жулиета“, филмът все пак се превръща в една от най-доходоносните екранизации на шекспирова пиеса.

Снимката на Бекинсейл от премиерата в Кан показва актьорския състав прегърнат пред фотографите, но обикновеното око не може да види колко близо е била актрисата до голям проблем, който е можел да я злепостави пред целия свят.

Кейт разкрива, че е закупила бодито, което носи на червения килим, от летището във Франция, но веднага щом се качила в колата с Дензъл и съпругата му Паулета, то се скъсало и се вдигнало нагоре като ролетна щора. Тъй като е била заобиколена от хора, актрисата не сметнала за уместно да рови под полата си, така че просто се отдала на паниката. За нейно щастие на червения килим я чакали Киану Рийвс и Робър Шон Ленард, които показали истинско джентълменско отношение.

„Излязох на най-големия червен килим в живота си и прошепнах на Киану и Робърт какво се е случило. На тази снимка аз държа предната част на бодито, а те държат задната“, обяснява още Бекинсейл. Допълва, че колегите ѝ са истински легенди за стореното, като е напълно възможно да не са знаели точно какво представлява женското боди, но веднага са решили да помогнат.

Любимецът на всички Киану Рийвс разтопи сърцата след среща с 9-годишен фен

Киану Рийвс се появи на сватба на непознати

Киану Рийвс – знаменитост, но не съвсем!

Феновете и приятелите на Кейт веднага се включиха в коментарите, пишейки че Киану и Робърт са мъже, които вече не се срещат толкова лесно. Други поздравиха самата Бекинсейл, че е успяла да запази самообладание, поне външно, и да не показва, че има сериозен проблем, който може да я постави на кориците на таблоидите още на следващия ден.

На тазгодишния фестивал в Кан Бекинсейл нямаше нужда от помощ, тъй като модният ѝ избор беше безупречен и остана цял през цялото време. Тя присъства на премиерата на Pot au Feu, носейки красива зелена пастелна рокля от Zuhair Murad.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари