IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивайла Бакалова показа отблизо лицето на малката си дъщеря

5 юни 2023 08 40

Красивата брюнетка се радва на синеока дъщеря

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

По случай Деня на детето – 1 юни, Ивайла Бакалова показа в профила си в Instagram, какво ѝ носи най-голямо щастие в живота, а имено нейните две дъщери. Стройната красавица публикува видео-колаж, събрал сладки снимки на нейните две момичета, до който е написала: „Моите прекрасни момичета. Донесохте ми най-голямото щастие на света, което само една майка може да изпита. Честит празник, деца!“

Само преди няколко месеца 41-годишната „Мис България 2001“ се сдоби с бебе, което кръсти Вяра. Красавицата успя да скрие от медиите бременността си и изненада всички, като роди малката през декември 2022 г., а обяви щастливата вест на един от най-светлите християнски празници – Бъдни вечер.

Освен това Ивайла е майка и на почти 20-годишната Рая Гайтанска, която е плод на връзката ѝ с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка.

Колкото до синеокото бебе Вяра, негов баща е настоящият приятел на Бакалова – Веселин Денков – собственик на култовите столични ресторанти „Лебеда“ в Панчарево и „Воденицата“ в Драгалевци. Ресторантьорът Денков, известен още и като Весо Брадата, има една доведена дъщеря от предишен брак, но досега не се беше радвал на собствено дете. По всичко личи обаче, че малката Вяра е наследила неговия син поглед, а не този на тъмнооката си майка.

От кадрите в социалната медия се вижда още, че Бакалова не е качила нито един излишен грам по време на втората си, по-късна бременност, и продължава да се радва на манекенските си мерки.

Ивайла и бащата на малката ѝ дъщеря се радват на голяма любов вече няколко години. Връзката им беше подложена и на изпитание, тъй като той имаше проблеми с властта и дори беше в ареста за няколко месеца. По изпълнения им с екзотични, идилични почивки начин на живот обаче, си личи, че лошото е зад гърба им и че в момента двамата са фокусирани най-вече върху това да бъдат перфектни родители на почти 6-месечното бебе Вяра.

 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари