IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют за Джона Хил в бащинството – актьорът стана татко за първи път

5 юни 2023 15 00

Щастливото събитие го възпрепятства от присъствие на сватбата на сестра му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джона Хил е приемал множество роли на големия и малкия екран, но сега влиза в най-важната и радостна до този момент – бащинската.

39-годишният актьор стана баща за първи път, след като приятелката му Оливия Милър роди преди няколко дни. Слуховете за раждането се зародиха, след като Хил не присъстваше на звездната сватба на сестра си Бийни Фелдщайн, която се венча за приятелката си Бони-Чейнс Робъртс. След церемонията двете дами направиха специална фотосесия за Vogue със семейството и приятелите, но на снимките така и не се вижда Хил.

Оказва се, че причината за отсъствието не е семеен проблем, а друго щастливо събитие. До този момент Джона и Оливия не са говорили за бебето, като крият от света детайли за пола, раждането и името му. Това не е никаква изненада за феновете, тъй като двамата дълго време пазеха в тайна и бременността, като за нея се заговори, чак когато от Daily Mail публикуваха папарашки снимки на двойката от разходка в Лос Анджелис.

Милър, която е съсобственик на винтидж магазина Chasseresse заедно със сестра си, беше забелязана да носи и годежен пръстен, но говорител на Хил отказа да коментира и тази тема. Влюбените също така отказват да се появяват заедно на светски събития, както и да говорят за личния си живот, пазейки връзката си, започнала през 2022 година, в пълна тайна от света.

Малко след като стана ясно, че в дома им е проплакало бебе, Хил и Милър бяха забелязани на разходка за първи път, но без детска количка. Все пак беше видимо, че бременният корем на бизнес дамата го няма, потвърждавайки щастливото събитие. На снимките Джона носи синя риза с дълъг ръкав, бяла тениска, бяла шапка и бели обувки, докато приятелката му избра розов пуловер и сиви панталони.

Актьорът преди беше сгоден за Джиана Сантос, но двамата така и не стигнаха до сватба, разделяйки се през октомври 2020 година. След това Хил беше свързван със Сара Брейди, но отрече слуховете за годеж, появили се през февруари 2022 година.

Джона, който през последните няколко години предпочита да живее далеч от светлината на прожекторите, наскоро разкри, че е трябвало дълго време да се бори с безпокойството и паник атаките. Именно затова отказва да промотира и да пътува с колегите си за премиерата на документалния си филм Stutz през лятото на миналата година.

„Целта на създаването на този филм е да представя терапията и нещата, които съм научил там, на по-голяма аудитория за лична употреба чрез развлекателна история“, написа Хил за Rolling Stone през август. Допълва, че е изпитвал безпокойство през последните 20 години, което е било засилено от медиите и появите му на публични събития.

Джона Хил: Най-накрая строен и със самочувствие!

Сам и неузнаваем: Джона Хил не иска да се бръсне

Джона Хил се стопи

Макар да разбира, че е част от привилегирована група хора, която може да си позволи почивка, без това да се отрази на финансовото ѝ състояние, Хил се надява, че честността му относно психичните проблеми ще накара все повече хора да говорят на тази тема и тя да се приема за нещо нормално, а не за смешно или срамно.

В Stutz се описват живота и кариерата на психиатъра д-р Фил Щуц, който е терапевт на Джона Хил. Филмът излезе през 2022 година и е достъпен в платформата Netflix.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари