IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира се връща в Барселона, примири ли се с Жерар Пике?

8 юни 2023 15 00

Певицата ще заведе децата при бившия си

Снимка: БГНЕС

Само два месеца след преместването си в САЩ Шакира се завръща в Испания. Тя ще вземе със себе си синовете си. Според журналисти от испанското издание La Vanguardia, 10-годишният Милан и 8-годишният Саша започват ваканцията си и по споразумение на бившите съпрузи – Шакира и Жерар Пике – точно по това време момчетата трябва да видят баща си.

Самият Пике вече се канеше да лети за Маями, но певицата се страхуваше, че ще вземе със себе си младата си любовница и посещението ще бъде безнадеждно провалено.

Между другото, самата Шакира се надява това лято да посети родната си Колумбия. Факт е, че 91-годишният ѝ баща ще претърпи тежка операция и в такъв труден момент изпълнителката иска да го подкрепи. Първоначално преместването на Шакира от Барселона в Маями беше отложено по същата причина: поради сериозното заболяване на родителя ѝ.

Между другото, звездата също реши да се заеме с поправяне на личния си живот. След раздялата с Пике, тя бе забелязана в компанията на Том Круз. Заговори се, че актьорът от „Мисията невъзможна“ много е харесал колумбийката, но пък тя категорично не е искала да има нищо общо с него.

В същото време тя бе доста по-благосклонна към компанията на Луис Хамилтън. Двамата заедно бяха на яхта, след което певицата бе сред публиката на Формула 1, за да види как той се представя.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари