IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Окончателно: Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха отново

9 юни 2023 17 50

Шест седмици след като възобновиха романа си

Getty

Getty

Шон Мендес и Камила Кабейо изглежда са прекратили връзката си за втори път, като според слуховете този път ще е окончателно. 24-годишният канадски певец и 26-годишната изпълнителка на Havana преди това бяха заедно в продължение на две години.

Връзката им ги накара да си сътрудничат по хитовата песен Senorita и като цяло двамата изглеждаха много щастливи и влюбени, докато не изненадаха феновете си през 2021 година с новината, че са решили да се разделят.

В изявлението си относно изненадващото си скъсване, двамата подчертаха, че това е взаимно решение и че тяхната „любов един към друг като личности е по-силна от всякога“.

По-рано тази година започнаха усилено да се разпространяват слуховете, че двамата са дали нов шанс на любовта си, след като бяха видени да споделят целувка на музикалния фестивал Coachella преди около два месеца (през април). Освен това през последните няколко седмици Шон и Камила бяха забелязани заедно на няколко пъти.

Миналата седмица дори Мендес и Кабейо бяха уловени от папараците да се държат за ръце, докато гледат заедно концерт на Тейлър Суифт в Ню Джърси, като Шон дори беше сниман да се навежда, за да целуне Камила. Според новите информации обаче, двамата все пак са решили да се разделят отново, като този път вероятно ще е окончателно.

Източник, близък до певците разкри пред британския вестник The Sun, че Шон и Камила са скъсали повторно, след като „в продължение на шест седмици са тествали отново чувствата си един към друг“.

„Но това беше просто забежка, на която те сложиха край“, заяви източникът. Вътрешният човек добави, че ексдвойката е „разбрала, че вероятно е грешка да си дава още един шанс, тъй като още първия път те прекратиха връзката си по основателна причина.“

„В действителност и двамата знаят, че не са подходящи един за друг романтично и сега просто искат да продължат напред с живота си като приятели“, добави източникът.

Шон и Камила потвърдиха раздялата си през 2021 г. със съвместно изявление в своите истории в Instagram, където казаха: „Хей, приятели, решихме да прекратим романтичната си връзка, но любовта ни един към друг като хора е по-силна от всякога. Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем такива. Толкова ценим вашата подкрепа от самото начало. Камила и Шон“.

По-рано тази година се говореше, че Шон се среща с друга, набираща популярност млада певица, а именно Сабрина Карпентър, което той обаче отрече. категорично.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари