IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сърцето на Холивуд, Трийт Уилямс, беше убит на 71 години

13 юни 2023 14 40

Актьорът пострада при инцидент с мотор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивудската легенда Трийт Уилямс, познат на аудиторията от „Коса“ и „Евърууд“, е починал вследствие на инцидент с мотор. Той беше на 71 години.

Смъртта на актьора беше потвърдена от агента му Бари Макферсон, с когото работеше през последните 15 години. „Той беше убит този следобед. Правеше ляв или десен завой и една кола му е отнела предимството. Просто съм съсипан. Беше най-милият човек. Беше много талантлив“, каза пред медиите говорителят на Уилямс.

Макферсон допълва, че Трийт е бил най-големият фен на актьорското майсторство, а създателите на филми са го обожавали. „Той беше сърцето на Холивуд от 70-те години. Беше много горд с успехите си тази година. Беше щастлив, че успях да му намеря работа. Имаше балансирана кариера“, продължава официалното съобщение.

Джейкъб Грибъл, началник на пожарната във Върмонт, заяви пред списание People, че катастрофата е станала в понеделник около 17:00 в близост до Дорсет. Според него, инцидентът включвал една кола и мотоциклета на Уилямс. Разследващите смятат, че шофьорът на автомобила е завивал и не е видял мотора. Грибъл изяснява, че мотоциклетистът е единственият пострадал и е трябвало да бъде извикан медицински хеликоптер, който да го транспортира до болница в Ню Йорк.

Пожарната служба в град Манчестър, Върмонт, реагирала веднага и създала зона за кацане на хеликоптера. Други спешни служби също се включили в спасителната операция, за да направят всичко възможно и да осигурят терен за най-бързо транспортиране на Уилямс до болницата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gr8erDays (@gr8erdays)

Полицията на щата Върмонт също публикува съобщение за пресата, в което потвърди самоличността на загиналия и подробности около катастрофата. От изявлението се разбира, че Трийт Уилямс е единствената жертва на инцидента, като разследването все още е в начален етап и членовете на полицията ще се върнат на местопроизшествието, за да продължат обработката на доказателства.

Кариерата на Трийт Уилямс започва през 1975 година, когато той прави филмовия си дебют в Deadly Hero. Оттогава започва да приема все повече роли на големия екран, включително в The Ritz и The Eagle Has Landed.

През 1979 година кариерата на Уилямс достига връх, когато той влиза в ролята на Джордж Бергер във филма „Коса“, базиран на едноименния бродуейски мюзикъл. Представянето му носи първа номинация за „Златен глобус“ за пробив на годината. След това получава втора номинация, този път за най-добър актьор в драма за ролята си в Prince of the City.

През 2002 година започва да играе главната роля на д-р Андрю Броун в сериала „Евърууд“. Участваше във всичките четири сезона, като получи номинация за награда SAG за най-добро мъжко изпълнение в драматичен сериал за 2003/2004.

Почина актьорът и продуцент Христо Живков

Легендата на италианското кино Джина Лолобриджида почина на 95 години

Джон Анистън, бащата на Дженифър Анистън, почина на 89 години

С повече от 120 проекта в биографията си, кариерата на Уилямс се простира през повече от четири десетилетия, като се появява във филма на Стивън Спилбърг Heart of Dixie и телевизионните сериали Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire и Chesapeake Shores. Той също така се появява в няколко романтични филма, включително Christmas House, Beyond the Blackboard, Safe Harbor и Chasing a Dream.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Decine21 (@decine21)

Актьорът ще бъде изпратен от съпругата си Пам Ван Сант и двете им деца Джил и Ели.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари