IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем е щастлив – дъщеря му се омъжи

14 юни 2023 17 50

Булката сподели множество снимки от специалния повод

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Еминем има специален повод да празнува и да почерпи, свързан с дъщеря му Алейна Матърс.

30-годишната дама се омъжи за дългогодишния си приятел Мат Моелер на 9 юни в Детройт, но чак сега сподели за специалния празник. Алейна публикува няколко снимки от церемонията, на която са присъствали само най-близките ѝ хора, включително сестра ѝ Хейли, която е била шаферка. Еминем не се вижда на кадрите, но сме сигурни, че е бил някъде сред гостите, опитвайки се да сдържи емоциите и да не привлича твърде много внимание към себе си.

Алейна сподели снимки и на булчинската си рокля, която е дело на Катерина Бочи, пишейки: „9 юни 2023 е един от най-прекрасните дни в живота ми. В този и във всеки друг живот душата ми винаги ще намира твоята“. В поредицата се вижда още как булката и младоженецът се прегръщат на покрив, в асансьор и на дансинга. Алейна показа и посипаната с бели рози алея до олтара и брачните халки.

Що се отнася до Хейли, тя беше част от шаферките, които носеха черни рокли от Revelry. По-малката дъщеря на Еминем, която също съвсем скоро ще мине под венчилото, беше забелязана на част от сватбените кадри, споделени от сестра ѝ.

В друга публикация Алейна сподели видео, в което носи бял копринен халат и показва годежния си пръстен на камерата. В следващия момент кадърът се сменя и на пръста на булката вече има и брачна халка, а до нея стои и гордият ѝ съпруг. „С любов, г-н и г-жа Моелер“, гласи описанието под клипа, който събра множество благопожелания от приятели и фенове.

Съпрузите се сгодиха през декември 2021 година, седем години след началото на връзката си. Щастливото събитие беше споделено в социалните мрежи. „Този момент. Този живот. Ще кажа „Да“ още хиляда пъти. Обичам те“, написа тя под снимки от предложението, което е било направено на покрив. Кадрите показват целувка между влюбените и годежния пръстен, който е с диамант, поставен върху златна халка.

Алейна е осиновена от Еминем в началото на 2000-те години, когато майка ѝ Даун Скот се бори с наркотична зависимост. Тя умира през 2016 година. Скот е сестра на Кимбърли Матърс, която е омъжена за рапъра за кратко през 2006 година, а двамата имат и дъщеря Хейли. Когато близначката ѝ почина, тя написа прочувствено съобщение в социалните мрежи.

„Даун беше моята мила, красива сестра, която загуби пътя си. Държах запалена лампа за нея, надявайки се, че ще намери пътя обратно към мен. Липсва ми и я обичам повече от всичко. Искаше ми се да беше тук, за да я прегърна и да ѝ кажа, че я обичам“, пише Кимбърли.

През 2004 година Еминем говори за осиновяването на Алейна пред списание Rolling Stone. „Имам пълно попечителство над племенницата ми. Тя е била част от живота ми още от раждането си. Аз и Ким я отгледахме, тя живя с нас по всяко време“, казва той. Няколко години по-късно рапърът споделя, че Алейна е като негова биологична дъщеря.

Семейна подкрепа: Дъщерята на Еминем бе най-големият му фен на Super Bowl

Еминем изненада феновете с новата си работа

Щерката на Еминем вече не крие гаджето си

Относно другата си дъщеря, Хейли Джейд, Еминем заяви, че за момента тя не мисли за деца, но си има стабилен приятел и се справя доста добре. Малко след интервюто Хейли се сгоди за Еван Маклинток след шестгодишна връзка. Оказва се, че годеникът е поискал първо благословия и разрешение от Еминем, за да връчи годежен пръстен на приятелката си.

След като годежът стана факт, Алейна използва социалните мрежи, за да поздрави сестра си. „Има малко моменти в живота, които ти доставят истинско удоволствие и този е един от тях“, написа тя под снимка на двете семейства.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Цонко ( преди 10 месеца )
епа ше се радва, нали не се е оженила...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар