IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дори Майкъл Патрик Кинг не знае защо Ким Катрал се върна в „И просто ей така...“

25 юни 2023 12 00

Актрисата беше убедена, че е сложила точка на този сериал

Снимка: Getty

Въпреки категоричния отказ да се завърне към продължението на „И просто ей така...“ Ким Катрал отново влезе в образа на Саманта Джоунс. Актрисата неведнъж публично е заявявала, че не иска повече да влиза в тази роля, но както бе потвърдено по-рано, тя отново става част от продукцията. Другото сигурно е, че нейната героиня няма да се срещне с Кари Брадшоу, а двете ще имат само телефонен разговор.

Оказа се, че дори сценаристът и режисьор Майкъл Патрик Кинг не можеше да повярва на новината, която дойде точно преди „Сексът и градът“ да отбележи по-рано този месец 25 години от премиерата си.

„Не знам какво се е случило, защото не започнахме сезона с тази мисъл“, казва 68-годишният Кинг пред People. „Промени се някаква универсална магия. Не знам дали феновете не постигнаха това. Не знам какво се случи. Може би нещо, свързано с 25-годишнината, пренесе много енергия напред и изведнъж Ким си каза: „Добре, ще се отбия“.

„Винаги съм искал Саманта Джоунс в „И просто ей така...“ – казва той. „В моето съзнание и в моето писане, във всички нейни текстове, тя винаги е била в Лондон и е писала съобщения. Бях си казал: „Саманта живее, така че нека я запазим жива за мен, писателя, за Кари, за Миранда, за Шарлот и за публиката“.

Кинг определя възможността да върне Саманта на екрана като „прекрасно удоволствие“ както за публиката, така и за актьорите. „Това е носталгично и емоционално и наистина, в моето съзнание, те си говореха през цялото време“, казва двукратният носител на „Еми“.

Той просто иска това да остане изненада. „Единствената лоша новина е, че вие знаете за това“, казва Кинг. „Всички останали неща по темата са добри новини, освен че знаете, че ще се случи.“

Майкъл потвърди завръщането на Катрал пред изданието на 31 май, а на следващия ден Катрал публикува скрийншот на новината в своя Instagram. Кадърът ще се появи на финала на сезон 2, когато според съобщенията Саманта ще говори с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) по телефона.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

o ( преди 9 месеца )
Тя си остава образа запазена марка за сериала и отсъствието и в първия сезон не можа да се запълни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар