IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арми Хамър окончателно се разведе три години след обвиненията в канибализъм

21 юни 2023 14 30

Актьорът беше определен и за сексуален маниак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Арми Хамър и Елизабет Чембърс официално не са семейство, след като постигнаха споразумение по развода си, започнал преди три години.

Тази седмица актьорите окончателно са подписали молбата за развод, с която си поделят имуществото и се разбират за попечителството над децата. Единственото, което остава, е тя да бъде подписана и въведена в действие от съдия. Хамър и Чембърс се ожениха през май 2010 година и имат две деца – 8-годишната Харпър и 6-годишният Форд.

В декларацията, подадена към съдията, се разкрива, че двете страни са сключили писмено споразумение относно тяхното имущество и брачните им или семейни партньорски права, включително издръжка. Двойката моли съдът да одобри споразумението и то да бъде подписано от съдия възможно най-бързо.

Арми Хамър

Арми Хамър и Елизабет Чембърс. Снимка: БГНЕС

Елизабет Чембърс подаде молба за развод през юли 2020 година след 10-годишен брак. Когато новината стана факт, двойката излезе с официално съобщение, в което обясни, че в продължение на 13 години са били най-добри приятели, сродни души, партньори и родители. Въпреки опитите им обаче разводът е станал неизбежен в името на по-добрата грижа за децата.

„Това беше едно прекрасно приключение, но заедно решихме че е време да обърнем страницата и да продължим извън нашия брак. Влизайки в нова глава от живота си, децата ни и отношенията ни като родители и близки приятели ще останат наш приоритет“, написаха вече бившите съпрузи преди три години.

По същото време Хамър беше обвинен в ужасяващи деяния, включително сексуално нападение, изнасилване и дори канибализъм. Те не само натежаха в личния, но и в професионалния му живот. Изведнъж актьорът беше уволнен или накаран да напусне филмовите проекти, за които бе избран, включително Shotgun Wedding, където трябваше да играе с Дженифър Лопес. По това време официалното му обяснение за замяната му с Джош Дюамел беше, че романтичната история се снима в Доминикана, което ще го отдели за дълго време от децата му, затова е решил да си остане вкъщи.

Арми Хамър

Снимка: БГНЕС

През май тази година прокуратурата в Лос Анджелис реши да снеме обвиненията в сексуално нападение по един от случаите, след като разследването не успя да намери безспорни доказателства, за да се продължи напред.

Няколко месеца по-рано, през февруари, Хамър даде първото си официално интервю след обвиненията. Пред Air Mail той категорично заяви, че е невинен, но пък призна, че е бил емоционално насилствен към бившите си партньорки. Той говори за това, че поведението му най-вероятно е породено от детството му, когато е бил сексуално малтретиран и е имал суицидни мисли като тийнейджър.

Елизабет Чембърс откровено коментира поведението на Арми Хамър

Лелята на Арми Хамър: Не съм изненадана от поведението му

Перверзията и насилието – нормални за милионерската династия на Арми Хамър

Актьорът твърди, че е бил насилван от свещеник, когато е бил само на 13 години. По думите му, интересът към садо-мазото произлиза именно от този период. „Сексуалността ми беше представена по много страшен начин, където нямаш контрол. Затова интересът ми бе изцяло насочен към това да имам контрол във всяка една ситуация, сексуално“, казва Хамър.

Арми Хамър

Снимка: БГНЕС

Въпреки развода и жестоките обвинения, Елизабет Чембърс заяви през февруари тази година, че винаги ще подкрепя бившия си съпруг.

„Единственото, което винаги съм искала за него, е да бъде трезвен, здрав и щастлив. И в момента е точно това. Наистина е грижовен към децата и това е единственото, за което мога да се надявам. Всичко, което искаш за децата си, е да имат двама стабилни родители. Това винаги е целта, така че ще направя всичко възможно, за да я постигнем“, казва Чембърс.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари