IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly си намери нов татуист – дъщеря му

22 юни 2023 10 50

Момиченцето пътува с баща си из Европа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лятната ваканция за голяма част от учениците вече започна, като част от тях вече се наслаждават на свободата си, а други започнаха да се подготвят за кандидат-студентски изпити. Трети пък започнаха да работят, за да могат да си спестят средства за море или за материални придобивки.

Дъщерята на Machine Gun Kelly е избрала третата опция, показвайки уменията си в татуирането. Първият ѝ клиент, разбира се, беше известният ѝ баща, който някак си намери място по нарисуваното си тяло за още една татуировка. Моментът беше заснет и публикуван в социалните мрежи, за да събере още повече мили коментари, които да накарат рапъра да се гордее с момиченцето си.

33-годишният Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, пътува из Европа заедно с 13-годишната Каси, като двамата определено се забавляват. Вместо само да разглеждат забележителности и да опитват от местната кухня, баща и дъщеря прекарват времето си в по-интимна обстановка, превръщайки хотелската си стая в студио за татуировки.

В поредицата от снимки в Instagram виждаме как Каси държи пистолет за татуировки, надвесена над дясната ръка на баща си. Като един истински професионалист, тийнейджърката е сложила черни предпазни ръкавици и е подготвена със салфетка, за да забърсва излишното мастило. С огромна усмивка и пълно съсредоточаване, Каси е готова да нарисува поредната татуировка върху и без това изцяло нарисуваното тяло на Колсън.

Рапърът, от своя страна, е грабнал телефона си и гледа с умиление какво творение ще направи дъщеря му. Запечатвайки всяка една стъпка от процеса, той изглежда напълно уверен в крайния резултат и е спокоен в ръцете на Каси.

На други снимки рапърът е на сцената по време на музикалния фестивал Hellfest, заспал в колата, хванат за ръка с дъщеря си, както и позира заедно с Каси пред банер на Dolce & Gabbana от седмицата на модата в Милано. Двамата са облечени в черни тоалети, като тийнейджърката носи миди рокля с прозрачна средна част, дълги плитки и кубинки. Бейкър остана верен на себе си, обличайки черно кожено яке от D&G, комбинирано с черен пояс, вълнени панталони, черни кожени ръкавици и черни кожени ботуши с остри върхове. Той пропусна ризата, оставяйки татуировките си на показ.

Изпълнителят на Bad Things допълни визията с перлени обеци D&G и черно колие на Swarovski. Но това, което може би най-много привличаше вниманието, беше мрежестата маска, която носеше на лицето си.

Machine Gun Kelly представи майка си, която го е изоставила на 9 години

Меган Фокс и Machine Gun Kelly – едно голямо и щастливо семейство

Machine Gun Kelly на червения килим: Не с Меган, а с другата важна дама в живота си

„Тя ми каза, че иска лятна ваканция, озовахме се на Hellfest“, написа рокаджията под колекцията от снимки.

Миналото лято Machine Gun Kelly взе Каси със себе си в Европа за първи път, споделяйки снимки в социалните мрежи. Момиченцето се ражда през юли 2010 година от връзката на рокаджията с Ема Канън и бързо се сприятели с новата му годеница – Меган Фокс.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 9 месеца )
Симпатяга е, но татусите му са много естетически неиздържани!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар