IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly към модните си критици: Запазете несигурността си за себе си

25 януари 2023 08 40

Изпълнителят се появи на Седмицата на модата в Милано

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Machine Gun Kelly напомни на модните си критици, че личните му модни избори са точно това – лични.

32-годишният музикант, който се радва на разпродадени концерти по целия свят и милиони фенове в социалните мрежи, обожава да експериментира със стила си и винаги се превръща в основна тема, когато се появи на червения килим. В допълнение с екстравагантното му държание заедно с годеницата му Меган Фокс, Kelly е непрестанна тема в устите на критици и коментатори.

И докато понякога рапърът не отговаря на думите срещу себе си, сега нещата са малко по-различни. Той използва социалните мрежи, за да заглуши хейтърите, които коментират модните му изяви. Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, посъветва всички недоброжелатели да си запазят мнението за себе си и да не се бъркат в личния му живот.

„Не можете да коментирате стила ми, ако нямате усет за такъв“, написа той в Туитър. Малко по-късно публикува снимката на туита си в Instagram, допълвайки към нея: „запазете несигурността си за себе си“.

Публикациите на Колсън идват само ден след появата му на Седмицата на модата в Милано, където той беше част от дефилето на Dolce & Gabbana, представящо мъжките дизайни за есен/зима 23/24. Разбира се, рапърът отново носеше екстравагантен тоалет, обличайки сребристо облекло от глава до пети, включващо релефен тренчкот, подходящи панталони и изрязан топ, който показваше татуировките му по корема.

„Наричам това: Ако Джулс от Еуфория отиде в Милано“, написа Бейкър под снимка в социалните мрежи, намеквайки за героинята на Хънтър Шафър в хитовия сериал на HBO.

Известен с това, че експериментира с външния си вид, основателят на компанията UN/DN LAQR също върза косата си на кок, лакира ноктите си в сребристо и украси очите си с металик стикери, подобно на психеделичния грим, показан в „Еуфория“.

Очевидно е, че когато Бейкър носи тоалет, той му се отдава изцяло. По време на коледните празници рапърът се отказа от традиционните празнични тоалети и избра изцяло леопардов принт за вечерята с Кортни Кардашян и Травис Бейкър на Бъдни вечер. Тогава русата му коса беше оставена свободно да пада върху гърба, а визията бе завършена с масивни черни кубинки.

По време на миналогодишните американски музикални награди, раздадени през декември, Колсън носеше лилав костюм на Dolce & Gabbana, върху който бяха забити остри шипове. От сцената рапърът призна, че му е трудно да ходи до тоалетната, когато е облечен така, но модата изисква жертви.

Machine Gun Kelly и дъщеря му Каси като Джей Зи и Бионсе

Меган Фокс и Machine Gun Kelly продължават със странностите на червения килим

Светът е за двама: Стилните Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

Хубавото е, че музикантът намери човек, който е също толкова екстравагантен в избора си на тоалети и се сгоди за него. Двамата с Меган Фокс често привличат погледите, включително на миналогодишния Хелоуин, когато успешно се преобразиха на Памела Андерсън и Томи Лий.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари