IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly на червения килим: Не с Меган, а с другата важна дама в живота си

22 ноември 2021 15 00

Музикантът взе със себе си дъщеря си Каси

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly и Меган Фокс си взеха малко почивка от общите си прояви на червения килим, но феновете все пак видяха една част от звездното дуо на Американските музикални награди. Рапърът присъства на събитието, като със себе си беше взел другата най-важна жена в живота си – дъщеря си Каси.

Въпреки че Machine Gun Kelly и Фокс направиха дебюта си като двойка именно на Американските музикални награди през 2020 година, този път те не бяха заедно. Вместо това изпълнителят беше ръка за ръка с 12-годишната си дъщеря Каси, което беше като ранен коледен подарък за феновете и фотографите. Рапърът рядко показва момиченцето си на светски събития, опитвайки се да запази личното ѝ пространство възможно най-далеч от папараци и клюки. Каси е единственото дете на Machine Gun Kelly, като тя се ражда от връзката му с Ема Канън.

Баща и дъщеря се появиха в Лос Анджелис, носейки черни тоалети. Machine Gun Kelly заложи на плетен пуловер с перлени и верижни декорации от дизайнера Аштън Майкъл, комбинирайки дрехата с черен панталон и перлен чокър. На снимки, публикувани в Instagram, феновете веднага забелязаха, че изпълнителят носи специален пръстен за вечерта. На един от пръстите си Machine Gun Kelly беше сложил бижу, на което беше написано „Татко“. От своя страна Каси прикова погледите с шикозна дълга черна рокля, направена от Valentino.

Оказа се, че 12-годишното момиче донесе късмет на баща си, който прибра наградата за „Любим рок изпълнител“. Двамата получиха аплодисментите на публиката и феновете, след като направиха свое ръкостискане преди Machine Gun Kelly да се качи на сцената. „Забавно“, каза 31-годишният изпълнител с награда в ръка. Той разкри, че неговата категория не е трябвало да бъде показвана по телевизията, но феновете му са направили огромна агитация и са успели да променят мнението на Американските музикални награди. Затова и Machine Gun Kelly отдели специално внимание на почитателите си и им благодари от сърце.

„Някъде четох, че ерата на рок звездите е мъртва, но на мен ми изглежда доста жива!“, каза още рапърът.

И преди всички фенове да започнат да създават слухове за раздяла между Machine Gun Kelly и Меган Фокс, ще кажем, че актрисата в момента снима филм, което я възпрепятства да бъде до любимия си във важната му вечер. Двойката все още е заедно и засега не смята да се разделя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари