IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър: Не се харесвам, но ще пропусна пластичните операции

3 юли 2023 10 40

Актрисата споделя, че е била твърде срамежлива, за да се съблича в "Сексът и градът"

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър е поредната известна личност и третата дама от четворката на "Сексът и градът", която реши да сподели мнението си относно пластичните операции и стереотипите около стареенето в Холивуд. 

По време на последната си изява в шоуто на Хауърд Стърн, актрисата говори по множество теми, включително за личния си живот с Матю Бродерик, как се е чувствала в първите дни като Кари Брадшоу и какво мисли за използването на козметични подобрения, прикриващи естествения ход на времето. В момента феновете могат да гледат Паркър в емблематичната й роля на журналистка от Ню Йорк, но с няколко години отгоре и малко по-зряло мислене от 90-те. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Въпреки че продължава да играе пред камера и на сцена, Сара Джесика не смята да си прави подобрения, за да изглежда по-добре и да задоволи желанието на някои фенове. Тя също така отказва да живее по тертипа, зададен от холивудската индустрия, който често заклеймява жените над 50. 

Попитана дали се смята за добре изглеждащ човек, 58-годишната актриса отговори, че се вижда като представителна личност. "Не обичам много да се гледам в огледалото, но смятам, че съм добре", допълни тя. Шегува се, че постоянно си мисли за процедури като ботокс, като често пита хората дали вече не е твърде късно да си направи нещо подобно. Те пък й отговаряли, че наистина ще се почувства по-добре, когато опъне кожата си, защото така не само ще изглежда отпочинала, но ще бъде напълно различен човек. 

До този момент обаче Паркър решава да стои далеч от козметични операции, позвоялвайки на естествената й красота да излиза на показ. Смята, че годините не трябва да се манипулират или крият, защото това е признак, че човек е стигнал далеч в живота и трябва да е горд с постижението си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Въпреки че не смята да ляга под ножа, актрисата не критикува или не заклеймява хората, които са го направили. "Разбирам защо хората го правят, защото има толкова много голямо внимание, особено върху жените и техния външен вид. Дори миналата година, когато пуснахме първия сезон от новия сериал, имаше толкова много безкрайни статии за стареенето, грациозното остаряване и сивата коса ан Сара Джесика", спомня си Паркър. 

"Мисля, че хората трябва да правят това, което ги кара да се чувстват добре, когато се видят в огледалото или излязат през входната врата", категорична е актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Паркър е поредната звезда от "Сексът и градът", която споделя мнението си относно козметичните операции. Преди това Кристин Дейвис (Шарлот) заяви, че е плакала заради неуспешни резултати, а Ким Катрал (Саманта) бе категорична, че никога не би съжалявала, че е прибегнала до ботокс и филъри. 

26 години щастие - Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик празнуват годишнина

Сара Джесика Паркър със семейството на червения килим

Лятна мода – Сара Джесика Паркър с комфортно и елегантно предложение

Наскоро дамите отбелязаха 25 години от първия епизод на "Сексът и градът", като по този повод Паркър си спомни за началото на едно страхотно приключение, което промени телевизията. Първоначално тя е била силно притеснена от ролята на Кари Брадшоу и действията, които ще й се наложи да изпълни, включително наличието на голи сцени. 

"Сметнах сценария за много интересен, вълнуващ, различен и свеж - нещо, което виждах за първи път. Единственото нещо, което казах на създателите беше, че се притеснявам от голотата. Подозирах, че, ако не ме накарат да се съблека още в първия епизод, то със сигурност ще ми се случи в някой от следващите", казва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

По думите й, сценаристът Дарън Стар е успял да я успокои в известна степен, когато й казал, че не е задължително да се съблича, ако наистина не го иска. Уверил я, че ще намерят дубльори, които да свършат тази работа вместо нея. Това сякаш дало криле на Сара Джесика и тя започнала да се чувства малко по-комфортно в кожата си, забравяйки за срама и притеснението. 

Сара Джесика Паркър се завръща като Кари Брадшоу във втория сезон на "И просто така", който започна преди няколко дни. В момента епизодите могат да бъдат гледани по HBO или HBO Max. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари