IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър наруши мълчанието си за завръщането на Ким Катрал

21 юни 2023 17 50

Двете актриси не си говорят от дълги години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като новината за завръщането на Ким Катрал в продължението на „Сексът и градът“ беше обявена, голяма част от феновете започнаха да се чудят какво всъщност ще включват нейните сцени и как тя ще се появи на екран заедно с колежките си, с които отказва да комуникира в последното десетилетие.

Без да искаме да добавяме негативни емоции към дългоочаквания втори сезон на „И просто така“, ще ви кажем, че всъщност Саманта Джоунс няма да се присъедини към любимите си приятелки, а просто ще си поговори по телефона с една от тях – Кари Брадшоу. Сцената на Катрал ще бъде само във финалния епизод, като е заснета още през март, но без среща с останалия актьорски състав или екип на сериала.

До този момент не е ясно точно в какъв контекст ще бъде разговорът между двете героини, както и дали това е намек за пълното завръщане на Саманта в Ню Йорк. В първите епизоди на „И просто така“ стана ясно, че тя е заминала за Лондон, за да преследва кариера на ПР агент за голяма литературна компания.

Сега Сара Джесика Паркър наруши мълчанието си относно завръщането на Ким Катрал почти 25 години след премиерата на „Сексът и градът“. По думите ѝ, Саманта Джоунс ще има важна роля по отношение на Кари и със сигурност ще окаже влияние в живота ѝ. Според актрисата, телефонният разговор във финалния епизод ще бъде с огромна тежест за бъдещето на сериала.

58-годишната носителка на „Еми“ нарече завръщането на Саманта „много подходящ момент в много специфична история, в нещо като последващо събитие в живота на Кари“. Ако сте се объркали от тези думи, не се притеснявайте, проблемът не е при вас. Всъщност Паркър се опитва да загатне само каква ще бъде ролята на Катрал, но без да издава повече подробности, за да не развали удоволствието от гледането на епизодите.

„Това ще бъде едно бързо, приятно телефонно обаждане, което просто ще изглежда естествено. Ще бъде прекрасен портрет на това дългогодишно приятелство, какво значи то и с каква лекота тези дами продължават да го поддържат“, казва Паркър.

Не е никак случайно, че разговорът ще бъде точно между Саманта и Кари. Въпреки че Катрал и Паркър не се понасят в реалния свят, героините им продължават да поддържат близки отношения, дори от разстояние. В първия сезон на „И просто така“ Кари получи няколко съобщения от Саманта, както и подкрепа при смъртта на Тузаря.

Физическата поява на Катрал обаче ще бъде първа във вселената на „Сексът и градът“ от повече от десетилетие. Тя категорично отказа да участва в направата на трети филм, като не беше поканена да се включи и в епизодите от „И просто така“. Причината е повече от ясна – публичната и дългогодишна вражда със Сара Джесика Паркър.

„Новият сериал е буквално трети филм. Ето колко креативни са всички там. Никога не съм била поканена да бъда част от проекта. Изразих мнението си много ясно за създаването на трети филм, така че разбрах за сериала като всички останали – чрез социалните мрежи“, казва Катрал.

Ким Катрал за „И просто така“ и Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър: Не искам да работя с Ким Катрал

Ким Катрал: Не съжалявам, че нападнах Сара Джесика Паркър

Създателят на „Сексът и градът“ и „И просто така“, Майкъл Патрик Кинг, смята, че завръщането на Саманта е момент, който е по-важен от всички враждуващи страни и ще бъде много специален за феновете.

„Не знам как се случи, защото не си го мислехме в началото. Не знам дали феновете успяха магически да създадат този момент, или просто има някаква специална енергия около 25-ата годишнина от премиерата, която изведнъж ни доведе Ким. Тя се съгласи и всичко се нареди“, казва той пред списание People.

Какво ще се случи в новите епизоди и как Ким Катрал ще ни бъде представена отново, ще видим във втория сезон на „И просто така“, който започва на 24 юни.

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари