IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Дейвис за драмата с Ким Катрал: Няма да си губя енергията за това

14 юни 2023 16 30

Ще видим отново Саманта на екран, но дали отношенията между актрисите са се затоплили

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристин Дейвис се включва в драмата с Ким Катрал, с която делеше екран в продължение на няколко години и заедно реформираха телевизионната култура.

Спекулации за дългогодишно напрежение между звездите от „Сексът и градът“, особено между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър, наскоро отново се появиха на бял свят, след като стана ясно, че 66-годишната Катрал отново ще влезе в емблематичната си роля на Саманта Джоунс във втория сезон на „И просто така“. Сериалът се явява като продължение на „Сексът и градът“, като до този момент голяма част от оригиналния актьорски състав се завърна на екрана.

Наливащ масло в огъня беше и слухът, че Катрал не е снимала заедно с колежките си, като дори не се е видяла с тях. Сцената ѝ, която ще видим чак в края на сезон две на „И просто така“, е била направена само пред погледа на оператори, режисьор и гримьор. Създателят на сериала също не е присъствал, тъй като Катрал не се разбира и с него.

Когато беше попитана за напрегнатата ситуация, Дейвис, която влиза в ролята на Шарлот Йорк, заяви пред Telegraph, че напълно разбира феновете, които са разстроени от факта, че вероятно никога повече няма да видят емблематичната четворка отново на екран. Тя допълва, че трябва да се уважават решенията на човек, визирайки избора на Катрал да не се асоциира повече с вселената на „Сексът и градът“ или да не говори с колегите си.

„Няма да хабя енергията си за подобни неща. Не мога да променя никого. Искаше ми се да променя ситуацията,но не мога, не е по силите ми“, казва още Дейвис.

Катрал успя да остане извън драмата, дори когато потвърди, че се завръща като Саманта. На 1 юни тя сподели снимка на статия от Variety, в която се говори за възраждането на Саманта. Под кадъра актрисата написа само „Честит Прайд“ и допълни с няколко емотиконки на дъга и знамена в чест на хората с различна сексуална ориентация.

Сцените със Саманта Джоунс са били снимани на 22 март в Ню Йорк. Според Variety, те включват телефонен разговор между нея и Кари Брадшоу. Каква е темата и дали има вероятност Катрал да се завърне физически в евентуален трети сезон, не се изяснява. Феновете обаче отбелязаха, че най-вероятно разговорът просто ще бъде монтиран, като двете дами въобще няма да си говорят, дори и по телефона.

Това обаче не е първият път, в който името на Саманта се появява в „И просто така“. То бе споменато още в първите епизоди на първи сезон, когато тя разменя текстови съобщения с Кари. Отсъствието ѝ се обясни с факта, че е много заета с новата си работа на ПР в Лондон. Джоунс обаче намери време да изпрати подкрепа и цветя на приятелката си Кари, когато съпругът ѝ почина.

„И просто така...“ Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс

Сара Джесика Паркър: Ким Катрал предизвикваше проблемите между нас

Ким Катрал за „И просто така“ и Сара Джесика Паркър

Ако Катрал държи на думите си обаче появата ѝ в „И просто така“ ще бъде много кратка. Тя на няколко пъти е обещавала, че няма да се завърне към света на „Сексът и градът“ именно заради колежките си, по-специално Сара Джесика Паркър. Относно продължението на сериала, който я прави известна, Катрал не сдържа критиките си и коментира, че никога не е била канена да се завърне.

„Сериалът е като трети филм „Сексът и градът“. Толкова креативни са сценаристите. Никога не съм била канена да бъда част от продължението. Думите ми бяха напълно ясни, когато се говореше за евентуален трети филм, така че разбрах за новия проект като всеки друг – от социалните мрежи“, казва Катрал пред Variety.

Новите епизоди на „И просто така“ ще започнат на 22 юни по HBO.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари