IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър: Ким Катрал предизвикваше проблемите между нас

7 юни 2022 08 30

Актрисата проговори за дългото съперничество с колежката си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър най-накрая дава на феновете това, което те желаят от години – истината за напрежението между нея и Ким Катрал.

Двете дами участват заедно във всичките шест сезона на „Сексът и градът“, както и в двата пълнометражни филма след това. Връзката им обаче се разпада, когато Катрал отказва да изиграе ролята си на Саманта Джоунс в третото продължение на голям екран. Тогава става ясно, че отношенията между колежките всъщност не са толкова добри, колкото всеки си мисли.

Ким Катрал,

Снимка: Getty Images

С годините напрежението се покачваше, достигайки връхната си точка, когато Катрал обяви, че брат ѝ е починал. Тогава Сара Джесика Паркър изрази своите съболезнования под публикацията в социалните мрежи, което обаче не беше прието добре от бившата ѝ колежка. „Не се опитвай да печелиш точки на мой гръб. Не сме приятелки и със сигурност не сме семейство“, написа Катрал в отговор.

Сега Паркър говори по темата, която избягваше твърде дълго време, и споделя своята страна на историята. Тя започна разговора, казвайки че ѝ е доста трудно да говори за ситуацията, но все пак ще го направи.

„Бях толкова внимателна да не кажа нещо неприятно за някого, защото това не е начинът, по който обичам да водя подобен тип разговори“, казва Паркър в подкаста Awards Chatter. Тя допълни, че вече е изморена от въпросите и дискусиите относно враждата между нея и бившата ѝ колежка.

Ким Катрал,

Снимка: Getty Images

„Толкова е болезнено да слушам за тази вражда – вражда, вражда, вражда. Никога през живота си не съм започвала битка с някого, с когото съм работила. Няма битка. Не е имало публичен спор, разговор или обвинения, направени от мен или от мое име. Не бих го направила“, казва още актрисата.

По думите ѝ, това не е спор, защото само едната страна говори и напада другата. „Аз не мога да ѝ кажа да спре да говори за това, но все пак беше болезнено за мен“.

Ким Катрал,

Снимка: Getty Images

Напрежението между Паркър и Катрал продължава от доста време, като екранната Саманта на няколко пъти публично е критикувала колежката си.

През 2017 година тя искрено заяви, че никога не е била приятелка с останалите дами от „Сексът и градът“, като се фокусира специално върху Сара Джесика. „Мисля, че тя можеше да бъде по-мила. Наистина го мисля. Не знам какъв ѝ е проблемът“, каза тя пред Daily Mail.

Година по-късно Паркър казва, че няма напрежение или спор между нея и Катрал.

„Никога не съм произнасяла лоша, неподходяща или неприветлива дума. Искам да напомня, че на снимачната площадка имаше четири жени и съм прекарвала еднакво време с всяка една от тях“, казва Паркър пред Vulture. Допълва, че винаги е уважавала работата на Ким и е оценявала нейния принос за сериала и пълнометражните филми.

Ким Катрал,

Снимка: БГНЕС

HBO Max възроди „Сексът и градът“ през 2021 година под името „И просто така“. Новият сериал показа завръщането на всички главни дами, с изключение на Катрал, чиято героиня Саманта Джоунс се отчуждава от групата и заминава за Англия.

В подкаста Awards Chatter, Паркър потвърди, че никой не е молил Катрал да се върне. „Тя даде да се разбере, че това е нещо, което никога няма да стане. Трябва да слушаш някого и когато той ти каже, че не иска да бъде на дадено място или да върши дадена работа, трябва да го чуеш“, допълва актрисата.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

От HBO Max потвърдиха, че „И просто така“ ще има и втори сезон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари