IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – Сара Джесика Паркър с комфортно и елегантно предложение

30 юни 2022 08 30

Само тя може да съчетае две, на пръв поглед, несъвместими неща

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Че Сара Джесика Паркър е една от иконите на модната индустрия в наши дни, това е ясно на всеки. Благодарение на героинята ѝ в „Сексът и градът“ – Кари Брадшоу – актрисата става известна не само със своя талант пред камера, но и с безупречното си чувство за стил. Постепенно Паркър се превръща във вдъхновение за много жени по света, като създаде и собствена марка за дрехи и обувки.

С настъпването на пандемията обаче рядко можехме да следваме примера на Кари Брадшоу, тъй като нямаше къде да носим елегантните ѝ тоалети. Работата от вкъщи ни принуди да променим гардероба си, изваждайки на преден план домашните дрехи и анцузите, които предлагат по-скоро удобство, отколкото стил. Така изкарахме повече от две години, но сега е време да се завърнем в реалността.

През 2022 година пандемията леко отслабва и социалните събирания започват да стават все по-чести. Именно затова ни трябва нещо подходящо, с което да впечатлим останалите, но в същото време да ни доставя удобството, което имахме у дома. За наше щастие, на помощ идва Сара Джесика Паркър, която показва, че всички неща са съвместими, ако знаем как да ги съчетаем.

В социалните мрежи актрисата публикува снимка, която директно отиде в архива ни с модни вдъхновения. На нея екранната Кари Брадшоу носи изцяло бял тоалет от овърсайз риза и панталони, комбинирани с лилави ботуши на ток.

Комбинацията, на пръв поглед, изглежда странна, но всъщност е доста добре измислена. Белият цвят е задължителен за лятото, защото по никакъв начин не привлича слънцето, а дългите ръкави и крачоли са с цел да се предпази кожата от изгаряне. Всъщност дерматолозите силно препоръчват да носите дрехи, които покриват цялото ви тяло в най-горещите дни, за да имате допълнителна защита, освен слънцезащитния крем, срещу вредните UV лъчи.

И докато дългите дрехи са задължителни през лятото, то ботушите сякаш ги бяхме оставили по-скоро за зимата. Но не и Сара Джесика Паркър. Лилавият ѝ модел, изненадващо се вписва чудесно в комбинацията и ни накара да помислим дали не е време да извадим и нашите ботуши от гардероба. Ако пък смятате, че ще ви е твърде топло по този начин, винаги може да обуете красиви сандали на висок ток, които отново да бъдат в цветовата гама на дъгата.

Очевидно е, че Сара Джесика Паркър успява да докаже, че вместо да робува на вече утвърдени тенденции, тя всъщност може да създаде нови, които да бъдат също толкова успешни, колкото дизайнерските.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари