IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кари Брадшоу се завърна в 70-те

29 октомври 2021 10 30

Снимките на „И просто така“ продължават с пълна сила

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кари Брадшоу беше една от първите дами, които ме запалиха по модните находки. Гледането на „Сексът и градът“ ми показа колко разнообразна може да бъде визията на една жена и ме научи, че всъщност външният вид наистина е от голямо значение. Разбира се, тоалетите, които героите в сериала носеха, бяха, и все още са, твърде скъпи за мен, но това не означава, че не мога да им се наслаждавам от екрана.

Именно затова бях изключително щастлива да науча, че се готви продължение на „Сексът и градът“. Не само, че отново ще видя едни от любимите си персонажи на малкия екран, които успяха да променят телевизионната индустрия, но ще имам нови модни поводи за вдъхновение. Кари Брадшоу се завръща с пълна сила този декември, като отново ще ни учи на стил, елегантност и поведение.

Преди „И просто така“, както се казва продължението на „Сексът и градът“, да пристигне в домовете ни, трябва да се заснемат всички епизоди. Именно затова в момента целият екип на сериала, включително Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън обикалят из улиците на Ню Йорк, а по петите им вървят оператори и режисьори, които използват ежедневната среда на града за свой декор.

Но в тоалетите на Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу) няма нищо ежедневно. Докато преди няколко месеца феновете се притесниха, че актрисата носи евтини дрехи, които нямат нищо общо с персонажа ѝ, сега всичко си идва на мястото. Нови снимки от зад кулисите показват как Паркър за пореден път доказва, че само тя може да влезе в ролята на Кари Брадшоу и да я изиграе по невероятен начин.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

По улиците на Ню Йорк актрисата беше забелязана да носи синя макси рокля с флорални мотиви от Oscar De La Renta, която комбинира с токчета на платформа от Celine и бляскава чанта от Paco Rabanne. Изглежда, че Кари е фен на винтидж тоалетите, тъй като роклята е свързвана със стила от 70-те години на миналия век. Още повече, че бляскавите и сребърни цветове, каквито са избрани за чантата и обувките, също бяха на мода преди повече от пет десетилетия.

Това не е първият път, в който Кари е забелязана да носи винтидж в „И просто така“. Преди няколко седмици тя беше забелязана в изцяло бял гащеризон от Claude Montana, комбиниран с яке от Dries Van Noten.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Дали винтидж тоалетите ще бъдат централна тема в „И просто така“, очакваме да разберем през декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари