IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като обикновено дете - принц Джордж уловен в забавен момент по време на мач

3 юли 2023 16 30

Наследникът на великобританската корона беше на трибуните заедно с баща си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Джордж официално приключи с поредната училищна година и е време за заслужена лятна почивка. Първото нещо, което направи, бе да посети мач заедно с баща си Уилям преди няколко дни. 

Наследниците на великобританската корона, които са запалени спортни фенове, бяха уловени на трибуните на срещата по крикет между Англия и Австралия по време на четвъртия ден от серията Ashes в Лондон. Двамата бяха седнали в частна ложа, заобиколени от избрани хора и без любимите си жени. Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот останаха у дома, за да се грижат за най-малкия член на кралското семейство - принц Луи.

41-годишният принц Уилям носеше светлосиня риза със син блейзър и черни слънчеви очила и внимателно слушаше сина си, който от време на време му обясняваше какво се случва на терена. От своя страна, Джордж беше облечен в същата гама като баща си, но якето му беше в по-тъмен син цвят, за да контрастира на светлата му риза. 

Принцовете бяха зорко следени от фотографите, като често попадаха в обектива заради еднаквите си реакции на случващото се. По едно време ролите се смениха и вместо Джордж да обяснява на баща си, Уилям му разказваше част от играта. Те дори бяха хванати да пият по един и същи начин от напитките си, предизвиквайки шеговите коментари в социалните мрежи. 

По време на мача развълнуваният принц Джордж получи малка реплика от трофея на сериите Ashes, дадена му от председателя на Борда по крикет на Англия и Уелс, Ричард Томпсън. Фотографи уловиха момента, както и реакцията на гордия принц Уилям, който се усмихна на развълнуваната реакция на сина си. 

В един момент, на почивката, принцовете станаха от местата си, за да се освежат с напитки от бара. Очевидно Джордж е огладнял, докато е наблюдавал срещата, защото беше уловен сладко да си похапва парче пица, докато гледа към терена. По същото време баща му си приказваше с другите гости в ложата, включително министър-председателя на Обединеното кралство Риши Сунак.

Това е поредната спортна поява на кралските баща и син. През последните години, откакто Джордж вече е достатъчно голям, за да придружава Уилям, те са забелязвани по футболните терени, гледайки мачове както на националния отбор на Англия, така и на клубни отбори от Висшата лига. Наскоро те седяха на трибуните за мача между Астън Вила и Нотингам Форест. 

За срещата принцовете носеха почти идентични тоалети - тъмносин пуловер върху синя риза. Те бяха забелязни отново да правят едни и същи действия, аплодирайки и вълнувайки се от случващото се на терена. 

Пояавата на мача между Англия и Австралия идва само седмица, след като Джордж беше забелязан с родителите си в колежа Eton, където преди това са учили принц Уилям и принц Хари. Момчешкият пансион, който обучава 1350 младежи на възраст между 13 и 18 години, е много близо до семейния дом Adelaine в Уиндзор. Принц Джордж ще има право да кандидатства в колежа, когато навърши 10 години на 22 юли. 

Кейт Мидълтън присъства на мач на сина си Джордж

Как принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще прекарат лятната си ваканция

Какви са задълженията на принц Джордж през лятната ваканция?

Принц Уилям постъпва в училището през 1995 година и става първият старши кралски представител, който е приет. Малко след това принц Хари последва примера му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wales ? (@royaldergi)

В момента принц Джордж се обучава в училището Lambrook заедно с 8-годишната Шарлот и 5-годишния Луи. Той ще остане там до 13-годишна възраст, след което най-вероятно ще постъпи в Eton. 

За още новини от света на кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари