IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър и Дарил Сабара посрещнаха второто си дете

5 юли 2023 14 40

Двамата вече имат две момченца у дома

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Меган Трейнър и Дарил Сабара вече официално се състои от четирима членове!

29-годишната изпълнителка и 31-годишният актьор са станали родители за втори път през изминалия уикенд. Новината за раждането обаче бе споделена чак сега, след като Трейнър публикува колекция от снимки с новороденото. Противно на традицията да крие лицето на бебето дълго време, гордата майка реши да го покаже и да сподели името му, още преди то да е навършило и месец.

На 1 юли (точно 7 години от първата ни среща) се роди Бари Брус Трейнър. Беше голямо момче, 3 килограма и 800 грама, и беше обърнат настрани, но имахме прекрасно, успешно цезарово сечение и най-накрая успях да го подържа. Благодаря на невероятните лекари и сестри, които се погрижиха за нас“, написа Трейнър под снимки, които показват как семейството се запознава със сина ѝ.

Коментарната секция веднага се изпълни с добри пожелания и поздравления към семейството, като милите думи бяха споделени както от фенове, така и от известни личности. Колежките от сериала „Това сме ние“, Манди Мур и Криси Метц, бяха сред първите, които изразиха своето щастие от раждането на Бари. Към тях се присъединиха още много почитатели на Меган и Дарил, които пожелаха както бързо възстановяване на изпълнителката, така и много красиви семейни моменти с новия член.

Това е второ момче в артистичното семейство, като преди 2 години на бял свят се появи и Райли. Наскоро Дарил Сабара сподели пред медиите, че синът му няма търпение да стане батко и да помага в грижите за бебето.

„Определено обожава да сочи към корема на Меган и да казва, че там има бебе. По цял ден го целува. Така че, е много по-забавно и сладко, отколкото си го представяхме“, сподели актьорът. Той допълни, че съпругата му се чувства много по-добре сега, в сравнение с първата бременност, когато беше диагностицирана с гестационен диабет.

Синът на Меган Трейнър направи своя телевизионен дебют

Меган Трейнър говори открито за раждането на Райли

Меган Трейнър за трудното начало с бебето Райли

През април Меган заяви, че няма търпение да дари Райли с братче. Тъй като втората бременност беше много по-лека от първата, изпълнителката успя да пусне на пазара първата си книжка, носеща името Dear Future Mama – наръчник за бременността, раждането и навлизането в майчинството. По думите ѝ, четивото има за цел да помогне на бъдещите майки да разберат, че не са сами, ако изпитват трудности, имат различни преживявания от това, което са очаквали, и се страхуват от следващия етап.

Трейнър споделя, че вече е готова да напише продължение на книгата си, тъй като опитът ѝ втория път показва съвсем различни резултати, в сравнение с преди две години. Признава, че иска да има общо четири деца, но все още не знае дали е готова да ги роди.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари