IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално – Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са двойка

7 юли 2023 12 30

Двамата вече не крият връзката си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да се наслаждават на компанията на другия.

След месеци на спекулации, слухове и отричания, вече е потвърдено, че 48-годишният актьор и 28-годишната моделка са двойка и са решили да не крият връзката си, поне от приятелите и близките. Наскоро Лео и Джиджи бяха забелязани заедно в Хемптънс, където отпразнуваха Деня на независимостта на САЩ. Въпреки че са пристигнали в луксозното предградие отделно, влюбените бързо са намерили път един към друг и повече не са се разделили.

@jenlionc Didnt see that one coming #fyp #therealtea #leonardodicaprio #gigihadid #celebrity ♬ My Heart Will Go On (Titanic) - Maliheh Saeedi & Faraz Taali

„Те бяха с две различни компании от хора, но празнуваха заедно в продължение на две вечери. Постоянно флиртуваха, а Джиджи изглеждаше много щастлива“, казва източник пред списание People. По думите му, вече е напълно очевидно, че Ди Каприо и Хадид са двойка, но е напълно възможно нещата помежду им да са по-скоро просто забавен флирт, отколкото стартиране на нещо дълготрайно.

Близки до двойката разказват, че появите им вече са се превърнали в игра – Лео пристига първи, а Джиджи се появява само няколко минути по-късно. Опитвайки се да не привличат внимание към себе си, двамата извършват действия, които всъщност насочват светлината на прожекторите единствено към тях. „Вътре в заведенията, където се правят партитата, двамата са постоянно заедно и Джиджи стои плътно до Лео“, казва очевидец.

Въпреки флиртовете, усмивките и общите прояви, източник, близък до Хадид споделя, че в момента тя официално се води свободна и просто се наслаждава на лятото. Моделката отделя време за себе си, но също така мисли и за 2-годишната си дъщеря, Кай, която споделя с бившия си приятел Зейн Малик. Именно затова е много предпазлива относно бъдещите си мъже, като взима предвид и благополучието на момиченцето си.

@tmz #leonardodicaprio and #gigihadid ♬ original sound - Kylie Jenner

„Тя излиза с Лео, когато и двамата са на едно и също място. Забавлява се с него. По-скоро е нещо като флирт, отколкото връзка. Обича да ѝ се обръща внимание“, казва близък до Джиджи.

Според източника, моделката не е глупава и много добре знае какъв ще бъде изходът от тази ситуация, като именно затова не се гмурка надълбоко. „Докато той я уважава и не ѝ създава драма, тя ще продължи да се вижда с него, когато може“.

@itsbuzn Gigi and Leonardo ? #gigihadid #leonardodicaprio #itsbuzn ♬ original sound - BUZN

Ди Каприо и Хадид първоначално бяха свързани през миналия септември, когато бяха засечени заедно на парти след Седмицата на модата в Ню Йорк. Това бе в същата седмица, когато стана ясно, че актьорът се е разделил с дългогодишната си приятелка, актрисата Камила Мороне. По това време източници, близки до Лео, заявиха, че нещата с Джиджи са неангажиращи и двамата просто се опознават.

Клубът на богатите – Леонардо ди Каприо и Джеф Безос дават 200 милиона долара за благотворителност

Няма модели, няма миски – любимата жена на Леонардо ди Каприо е майка му

Спипаха Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид на ресторант

Романтиката сякаш се изпари през февруари, но двойката отново бе забелязана заедно на парти преди раздаването на наградите „Оскар“ месец по-късно, което повторно запали слуховете за връзка. После, през юни, Ди Каприо и Хадид бяха забелязани заедно в Лондон, а източник каза пред списание People, че двамата се срещат, когато могат, но нещата помежду им не са сериозни.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари