IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър отиде на купон с децата на Ант Анстед

19 юли 2023 11 00

Актрисата вече не се притеснява от снимките с любимия си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рене Зелуегър показа, че се е сближила с децата на Ант Анстед. Двамата ги заведоха на специално събитие, за което тв водещият се похвали в социалните мрежи.

Актрисата, която не обича да се снима с гаджето си за социалните мрежи, е направила компромис, позирайки с 19-годишната Амели и 16-годишния Арчи.

Кадърът с Рене, споделен от Анстед, е един от малкото с нея в профила му в Instagram. За последно той качи видео през април, посветено на нейната кънтри песен. Звездната двойка и тийнейджърите позират за обща снимка. Те са облечени официално, за да отидат на британския Фестивал на скоростта в Гудууд.

54-годишната Рене направо сияе в златна рокля с едно рамо и елегантно прибрана коса. Междувременно Ант и синът му са в смокинги, докато русокосата Амели е заложила на черна рокля, украсена с камъни около бюста и талията.

„Как започна, как завърши“, написа Анстед, изтъквайки, че той и Зелуегър са купонясвали с децата до ранни зори.

На втория кадър виждаме как двойката се забавлява в препълнено заведение.

Междувременно известният водещ сподели още една галерия, с която показа, че си е изкарал супер със сина и дъщеря си, които нарече легенди. Те са от бившата му съпруга Луиз, за която е женен от 2005 до 2017 г. Иначе от втория му брак – с Кристина Хол, Ант има още един син – Хъдсън, който се ражда през 2019 г. Две години по-късно двамата се развеждат.

Рене Зелуегър среща Анстед за първи път по време на снимките на тв проекта Celebrity IOU Joyride, през април 2021 г.

Предполага се, че малко след това двамата започват връзка.

През април тази година тв водещият отбеляза, че двамата са заедно от две щастливи години.

Докато актрисата няма профил в Instagram, нейната половинка поддържа своя и от време на време споделя там за личния си живот, като рядко качва кадри с нея.

Рене Зелуегър и Ант Анстед са готови за следващата стъпка във връзката си

Ант Анстед похвали таланта на Рене Зелуегър

Рене Зелуегър: Нямах търпение да навърша 50

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари