IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър отбелязва 2 години с любовна магия

24 април 2023 14 50

Ант Анстед с непоказвани снимки с актрисата

БГНЕС/Getty

БГНЕС/Getty

Две години на крилете на любовната магия отбелязват Рене Зелуегър и Ант Анстед. След като дълго време криеха, че са заедно, двамата споделят свои общи снимки все по-често. И нищо чудно скоро да минат под венчило!

Макар актрисата да няма профил в социалните мрежи, нейната половинка поддържа свой в Instagram. Като популярно лице от тв екрана, Ан Анстед реши за пореден път да покаже чувствата си към нея, споделяйки, че двамата празнуват годишнина.

„Две години магия“, написа водещият и сподели кратко видео. То се състои от три снимки, в които виждаме двамата хванати за ръка, прегръщайки се и отдавайки се на страстни целувки.

Рене е на седмото небе от щастие

Макар да е излишно, все пак няма как да не отбележим, че на снимките Зелуегър направо сияе до гаджето си. Това е доказателство, че тя най-сетне е открила подходящия човек и е готова за нова стъпка в живота си.

Главният кадър на клипа показва как Ант държи за ръка актрисата, с която върви по прашен горски път. Пред тях се открива просторното небе, сякаш показвайки ни, че най-хубавите неща за тях тепърва предстоят.

Само за няколко часа публикацията на телевизионния водещ е събрала над 18 хиляди харесвания. А под нея има безброй коментари.

„Поздравления и за двама ви!... Да имате още много щастливи години заедно!“, „Желая и на двамата цял живот в любов, смях и светлина“, „Винаги е приятно да видиш двама души щастливи“, гласят част от поздравленията към известната двойка по случай годишнината.

Все пак, сред написаното има и предупреждения към Анстед – да не си позволява да разочарова Рене никога.

Ант Анстед похвали таланта на Рене Зелуегър

Звездни двойки – Ант Анстед с рядък кадър на Рене Зелуегър

Рене Зелуегър: Нямах търпение да навърша 50

Ант се разведе и потвърди за връзката си с Рене

Както неведнъж сме писали, звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ е доста пестелива за личния си живот, давайки интервюта. Тя предпочита да няма профил в социалните мрежи.

Според близък до нея и Анстед, двамата се разбират отлично, защото имат и доста общи интереси. „Рене е креативна... и често избира момчета, които мислят нестандартно. Тя е умна, замислена и винаги търси да разшири хоризонтите си и да вдъхновява хората около себе си“, обяснява източникът.

Припомняме, че водещият се разведе с Кристина Хол, от която има три деца, като само най-малкото живее с него. След като делото между тях бе финализирано, той потвърди официално, че има нова жена в живота си в лицето на Рене Зелуегър.

„Ант е много щастлив с Рене. Той наистина я обича“, сподели пред списание People негов приятел. Но уточни, че той не бърза да ѝ предлага брак.

През септември 2021-а любимият на русокосата актриса сподели тяхната първа обща снимка в Instagram и с това показа, че това между тях е по-сериозно, отколкото мнозина са очаквали.

За още новини от лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари