IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ант Анстед похвали таланта на Рене Зелуегър

7 април 2023 14 40

Актрисата дебютира като певица

БГНЕС

БГНЕС

Ант Анстед открехна завесата към личния си живот, показвайки колко е талантлива неговата известна приятелка. Телевизионният водещ, който е с Рене Зелуегър от близо две години, я похвали за нейния певчески дебют.

Мъжът до актрисата сподели публикация, в която разкрива колко прекрасни качества има тя. И с откровенията си впечатли своите фенове.

„Рен... Ти си изключително брилянтна! Красив и талантлив гений“, написа Анстед в Instagram.

Водещият е публикувал част от видеоклип, в който Зелуегър пее и свири на китара.

По думите на Ант, холивудската звезда е най-прекрасната и елегантна дама, която продължава с предизвикателствата и се включва с вдъхновяващи проекти.

Кънтри музиката е загубила от липсата на Рене Зелуегър

Приятелят на русокосата звезда изтъква, че тя се е решила за записването на песента, след като я потърсил стар приятел. Той добавя, че актрисата е най-готиният човек, когото познава.

Анстед визира музиканта М. С. Толкингтън, който наскоро пусна парчето Two Steps. Актрисата пее и участва в клипа към кънтри песента.

Заснето на пустинно място извън Ланкастър, Калифорния, видеото показва как Зелуегър мечтае да свири с група, свири на китара и пее с Толкингтън в порутена къща. Двамата танцуват тустеп и се радват на живота.

„Беше радостно. Радостно е да играеш с приятелите си. Радостно е да правиш творчески неща с приятелите си“, разказва Рене за музикалния си дебют и парчето, което е включено във втория албум на кънтри певеца, с който си партнира.

Звездни двойки – Ант Анстед с рядък кадър на Рене Зелуегър

Рене Зелуегър за първи път коментира връзката си с Ант Анстед

Влюбени: Рене Зелуегър и Ант Анстед със зашеметяваща нова снимка

Актрисата посочва, че с радост се присъединила към певеца, за да изпълнят съвместното си парче на сцена в Остън. Двамата се събрали за фестивала SXSW в началото на март.

За още новини от лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари