IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър и Ант Анстед са готови за следващата стъпка във връзката си

13 април 2023 09 00

Актрисата и британският телевизионен водещ са заедно от две години

Getty Images

Getty Images

Двукратната носителка на награда „Оскар“ Рене Зелуегър е готова за нова стъпка в личния си живот и по-точно по отношение на връзката си с британския телевизионен водещ Ант Анстед.

Според нова публикация в списание People, 53-годишната актриса и гаджето ѝ вече са решили да заживеят под един покрив и дори са си харесали къща, която смятат да закупят заедно.

Рене и Ант се срещнаха на снимачната площадка на епизод от неговото предаване Celebrity IOU Joyride през 2021 г. и оттогава са неразделни, като актрисата дори му помага в отглеждането на неговия 3-годишен син Хъдсън, който той споделя с бившата си съпруга Кристина Хол, с която пък доскоро се съдеха за родителски права.

„Ант намери къща, която и двамата с Рене харесаха много и сега правят планове да живеят заедно“, казва източник, близък до холивудската звезда пред People. „Те са много щастливи и влюбени. Опитаха се да запазят връзката си максимално дискретна и далеч от медиите, най-вече заради Хъдсън“, допълни вътрешният човек.

Освен Хъдсън, Ант има и още две деца – тийнейджърите Амели (19) и Арчи (16), които са от първия му брак. Информацията, че ще се мести в общ дом с Рене, идва по-малко от седмица, след като Анстед продаде своята къща в Лагуна Бийч, Калифорния. По повод на продажбата 44-годишният британец каза: „Дойде точният момент да заменя този имот за друг, както и да направя някои промени в личния си живот, от които съм наистина много доволен“.

Рене има един неуспешен брак зад гърба си с кънтри певеца Кени Чесни и няколко връзки с известни свои колеги като Джим Кери и Брадли Купър. Тя няма собствени деца, но папараците успяха да я снимат на разходка в парка с малкия син на Ант, за когото очевидно полага грижи с удоволствие.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари