IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 години от смъртта на Робин Уилямс – синът му Зак определи август като най-тежкия месец

14 август 2023 15 00

Покойният актьор се самоуби на 11 август 2014 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синът на Робин Уилямс, Зак, отдаде почит на баща си!

На 11 август той сподели емоционална публикация в социалните мрежи заедно със снимка на покойния актьор, за да си спомни за него и да отбележи 9 години от смъртта му. На кадъра Уилямс е на тенис корта, носейки бежови панталони и бяла тениска, а в едната си ръка държи ракета. Не се споменава къде точно е направена снимката, но ако трябва да гадаем по корта, най-вероятно е някъде в Ню Йорк, където се провежда и Откритото първенство на САЩ.

„Татко, на деветата годишнина от смъртта ти, почитам твоя невероятен вкус за мода“, пошегува се зак в описанието. Той добави, че тези дни винаги са много тежки, но в същото време обожава да си спомня, че баща му е запазил истинското си Аз, независимо от славата, парите и влиянието си в света.

Робин Уилямс се самоуби на 11 август 2014 година, когато бе едва на 63 години. По това време негови говорители заявиха, че той дълго време се е борил с депресия, която така и не успял да победи. Малко по-късно стана ясно, че актьорът е страдал и от деменция с телца на Леви – вторият най-прогресиращ тип деменция след алцхаймер.

Уилямс е бил намерен в дома си, след като полицията се отзовава на спешно повикване. Според официалните доклади, основната версия за смъртта е задушаване, като актьорът е използвал колан, за да сложи край на живота си. Смъртта на Робин дойде след няколко сериозни борби с депресията и алкохола, като той на няколко пъти постъпваше в рехабилитационна клиника. За съжаление, актьорът така и не успя да излезе победител от този порочен цикъл.

Деветата годишнина от смъртта му идва, след като децата на Уилямс го почетоха за 72-ия му рожден ден миналия месец. Тогава Зелда и Зак публикуваха различни снимки в профилите си в социалните мрежи, за да изразят своята любов и уважение към известния си баща.

Честит 72-и рожден ден, татко! Спомням си колко много обичах онзи поглед, който постоянно правеше. Онзи с похотливата и обичаща усмивка, която приятелите и близките ти познаваха толкова добре. Пълна с щастие, любопитство и магия. Липсваш ми и те обичам завинаги“, написа 40-годишният син на звездата под снимка от филма „Добро утро, Виетнам“.

В своята публикация Зелда сподели как Робин би подкрепил продължаващата стачка на сценаристи и актьори от Холивуд, които са по улиците вече повече от 100 дни. Тя публикува снимка на актьора, който е бил част от подобни демонстрации през 2007 година, и написа, че със сигурност би се включил и днес. „Той щеше да бъде навън, за да се бори за изкуството и артистите както днес, така и във всеки един друг момент“, категорична бе Зелда.

Вдовицата на Робин Уилямс: Лекарите ни казаха да спим в различни стаи

Робин Уилямс – тъгата, която се криеше зад огромната усмивка

6 години след смъртта на Робин Уилямс: Появи се канал с най-добрите му изпълнения

Актьорът от „Джуманджи“ не криеше мнението си относно правата на сценаристите по време на стачката през 2007 година.

„Не сме тук заради богатите сценаристи. Те нямат нужда от това. Това не е заради мен, аз съм си добре. Всичко това е заради много голяма част от хора, които просто се опитват да получат това, което заслужават. Нещата трябва да се оправят за тяхно добро, за да може всеки да се върне на работа и да споделя своите идеи“, каза тогава Уилямс.

Зак е най-голямото дете на покойния актьор, раждайки се от брака между Робин и Валери Веларди. Зелда и брат ѝ, 31-годишният Коди Уилямс, са деца от втория му брак с Марша Гарсес.

През февруари колежката на Робин – Сали Фийлд, с която той играе в „Мисис Даутфайър“, си спомни за времето на снимачната площадка.

„Когато помислиш за този филм, в умът ти веднага изскача Робин. Няма и момент, в който да не съм чувствала любов и радост, когато съм била с него. Робин си беше Робин. Той беше всичко, което хората си мислеха – обичащ, мил, истински талантлив и щедър човек. Липсва ни на всички. Той трябваше да остарява като мен. Мразя факта, че не е тук сега“, каза Фийлд.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари