IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп с първа реклама за Dior след победата над Амбър Хърд

12 септември 2023 10 30

Актьорът подписа договор за 20 милиона долара

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джони Деп се завърна като лице на парфюмите Dior Sauvage и участва в първата си реклама след приключилото дело срещу Амбър Хърд.

60-годишният актьор, който посети България през лятото с групата си Hollywood Vampires, се появи в рекламен клип за френската марка за първи път след победата над бившата си съпруга в широко отразяваното дело за клевета през 2022 година. Деп успя да докаже невинността си по обвиненията в насилие, направени от Хърд, която твърди, че е била жертва на сексуален, физически и психически тормоз по време на брака им.

В рекламата Джони рецитира поезия, докато носи изцяло черни тоалети. „Един орел плаче, докато обикаля плячката си. Пламтящото слънце е високо в озоновосиньото небе. Следа от студен вятър раздвижва земя от сухо дърво и камък“, казва той, след което заключава с „Това е зовът на Sauvage Eau“.

Според Variety, Деп е подписал тригодишна сделка с Dior, която се оценява на над 20 милиона долара. Изданието посочва, че партньорството е най-високоплатеното в историята на мъжките аромати. Преди това френската марка плати на Робърт Патинсън 12 милиона долара, което беше и най-високото заплащане до момента.

Джони Деп работи с Dior от 2015 година, дори след като актьорът беше обвинен в насилие и съдебните процеси заваляха един след друг. Марката бе една от малкото, която не се отказа от партньорството си с него, но не го включи в реклами или промоционални клипове, докато не приключиха проблемите му с Амбър Хърд. Dior бяха и сред първите, които предложиха нов договор на Деп, веднага след като той излезе победител от съда.

Партньорството между двете страни беше широко обсъждано миналата година, когато една от рекламите на Dior Sauvage с участието на Деп се появи в праймтайма само седмица, след като делото между него и Хърд приключи.

Сега от френската марка се похвалиха в социалните мрежи за подновената работа с Джони, публикувайки няколко негови снимки от рекламния клип. „Смел и силен, в своята същност и истинност, Джони Деп е олицетворение на душата на Sauvage“, пишат от Dior.

След като делото между Деп и Хърд приключи в полза на актьора, той постепенно започна да се завръща към стария си начин на живот. Въпреки че отказва да работи за холивудски продукции за момента, той продължава да се занимава с кино, като наскоро представи новия си филм, Jeanne Du Barry, на фестивала в Кан, получавайки бурни овации.

Преди концерта в София – Джони Деп със сериозна контузия

Аплодисменти и сълзи за Джони Деп при завръщането му в Кан

Всички обичат Джони Деп: Актьорът подписа най-скъпия договор с Dior

Следващият проект на Деп ще бъде режисирането на филма Modi, който ще се базира на пиесата Modigliani и ще разказва историята на италианския художник Амедео Модиляни. Това ще е вторият филм, за който Джони ще застане зад камерата, като прави дебюта си през 1997 година с The Brave, в който и участва заедно с Марлон Брандо.

„Сагата на живота на г-н Модиляни е нещо, което за мен ще бъде невероятна чест и щастие да представя на екрана. Това е живот на големи трудности, но евентуален триумф – универсална човешка история, с която всички зрители могат да се идентифицират“, казва Деп пред Hollywood Reporter.

Източници споделят, че актьорът се наслаждава на живота и прави всичко възможно, за да го живее пълноценно, но също така да се грижи за здравето си. „Той е на 60. На турне. Режисира филм. Не може да прави всичко, което е правил на 20 години. Грижи се за себе си. Дава го лека-полека“, казват близки до Деп.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари