IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След предателството на Disney - има ли начин Джони Деп да се завърне в "Карибски пирати"?

3 септември 2023 16 30

Актьорът говори откровено за връзката си със студиото

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джони Деп не отхвърля напълно възможността да се завърне към партньорство с Disney.

Близък до актьора казва пред списание People, че Деп, който на няколко пъти е споменавал, че е бил предаден от продуцентската компания зад "Карибски пирати", може да се завърне за направата на още няколко филма. Въпреки че източникът не уточнява дали Джони отново ще влезе в ролята на капитан Джак Спароу, тази врата продължава да бъде отворена. 

"Всичко е възможно. Ако правилния проект дойде, той ще го направи", казва приятел на актьора. 

Слуховете за потенциално завръщане на Джони към "Карибски пирати" идват само година след официалното приключване на делото му с Амбър Хърд. Бившите съпрузи сътвориха истинска сапунена сага, след като позволиха на камери да влязат в съдебната зала и да заснемат всяка една минута от процеса. В съда имаше и фенове, които можеха на живо да наблюдават случващото се.

В продължение на две седмици Джони и Амбър използваха приятели, познати и роднини, които да ги защитават пред съдията. Адвокатите на двамата направиха всичко възможно, за да спечелят, но победата отиде при екипа на актьора. Той, както и бившата му съпруга, на няколко пъти седнаха на свидетелската скамейка, за да бъдат разпитани както от своите, така и от опониращите адвокати. 

В крайна сметка Джони спечели делото, като се съгласи да получи само 1 от наложените 15 милиона. Журито отсъди, че актьорът трябва да получи 10 милиона за нанесените щети, както и 5 милиона за наказателните разходи. Все пак, законът във Вирджиния ограничава наказателните разходи до 350 000 долара, което намали общата сума на 10.35 милиона. Адвокатите на двете страни обаче се съгласиха само на 1 милион, след като стана ясно, че Хърд няма достатъчно средства.

По време на делото Деп на няколко пъти заяви, че не би се върнал към сделка с Disney заради начина, по който те са се отнесли към него. Продуцентите на "Карибски пирати" побързаха да се разграничат от актьора, след като Амбър Хърд го обвини в домашно и сексуално насилие без да предоставя солидни доказателства. Въпреки че Джони категорично отричаше твърденията, Холивуд реши да заеме страната на бившата му съпруга. 

Миналата година говорител на Деп заяви пред медиите, че твърденията за завръщането на актьора към "Карибски пирати" срещу сумата от 300 милиона долара са напълно фалшиви. В същото време продуцентът Джери Брукхаймър каза пред The Times, че екипът му работи върху две версии на "Карибски пирати" - една с Марго Роби в главната роля и една без нея. 

Относно потенциално включване на Деп в сагата, Брукхаймер отговори "Не и на този етап, но бъдещето все още не е решено". По това време делото с Амбър Хърд продължаваше, а актьорът току-що бе загубил едно, заведено за клевета срещу таблоида Sun. 

Джони Деп получи милиона си от Амбър Хърд, обеща да дари цялата сума

Аплодисменти и сълзи за Джони Деп при завръщането му в Кан

Всички обичат Джони Деп: Актьорът подписа най-скъпия договор с Dior

Въпреки че вътрешни хора от Холивуд имаха различни мнения относно възобновяването на кариерата на Деп, бивш член на борда на Disney заяви пред People, че е напълно възможно компанията да преосмисли позицията си, след като делото вече е приключило. По думите му, капитан Джак Спароу е една от емблематичните роли за студиото, а феновете няма да приемат друг, освен Джони, в нея. 

Джони Деп получи номинация за "Оскар" заради играта си в "Карибски пирати: Проклятието на Черната перла" през 2003 година. Следващите части от поредицата излязоха през 2006, 2007, 2011 и 2017 година, носейки на Disney милиарди долари. 

Засега актьорът има един сигурен проект - режисура на биографичния Modi с Ал Пачино, разказващ за живота и кариерата на художника Амедео Модиглиани. Наскоро Деп се появи и на фестивала в Кан, за да промотира филма си Jeanne du Barry, където играе крал Луи XV, владетел на Франция от септември 1715 до смъртта си през 1774 година. 

Френският филм получи 7-минутни овации, които са трогнали до сълзи Деп. "Той много се зарадва на реакцията и напълно се наслади на времето си в Кан", каза източник. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари