IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мик Джагър обмисля да лиши децата си от 500-милионното си наследство

29 септември 2023 17 40

Смята, че е по-добре да дари парите за благотворителност

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мик Джагър говори открито за намеренията си към наследството на Rolling Stones.

Изпълнителят, който съвсем скоро ще пусне нов албум с групата си, казва, че за момента няма планове да продава музикалния каталог на Rolling Stones, но все пак има идеи какво може да направи с него в бъдеще.

В ново интервю за списание WSJ, 80-годишният музикант каза, че е напълно възможно групата да получи половин милиард долара за наследството си, но нито едно от децата му няма нужда от толкова много пари. Затова обмисля да дари средствата за благотворителност. „Може да направим нещо добро за този свят“, казва още Джагър.

Междувременно той и останалите членове на групата – Кийт Ричардс и Рони Уд - добавят още един албум към дискографията си с предстоящия Hackney Diamonds, който ще е първият с тяхна оригинална музика от 18 години насам. Очаква се записът да излезе на пазара през октомври. Джагър разкри, че има редица гости, включени в албума, като Пол Маккартни, Елтън Джон, Стиви Уондър и Лейди Гага.

Музикантът казва, че е бил основната движеща сила, като постоянно е поставял колегите си под натиск за по-бързото завършване на албума. „Това, което исках да направя, е да напиша няколко песни, да отидем в студиото и да завършим записа до Свети Валентин. Това беше само ден, след като поех нещата в свои ръце, но всеки си го спомня. И след това заминахме на турне, както си го знаем“, казва Джагър.

Когато 79-годишният Ричардс попитал дали това наистина може да стане, Джагър му отговорил, че не вярва, но поне може да се опитат. По думите на фронтмена, групата е трябвало да си постави стриктен краен срок, по който да се движат. „Иначе щяхме да влизаме в студиото за две седмици, да излезем, а след шест седмици отново да се върнем и да повторим процеса. Трябваше ни краен срок“, спомня си Мик.

В крайна сметка крайният срок наистина донася успех на групата, като основните песни се записват за четири седмици, а крайният срок, поставен на Свети Валентин, е пропуснат само с няколко седмици.

Синът на Мик Джагър му е одрал кожата

Отново заедно – Мик Джагър заведе брат си в известен пъб

Жената на Мик Джагър показа танцувалните умения на сина им

Rolling Stones обявиха новия си албум с помощта на Джими Фалън на пресконференция в Лондон по-рано този месец, която беше излъчвана на живо в YouTube за всички фенове по света. Датата на пускане е 20 октомври, а първият сингъл се казва Angry.

„Не бихме пуснали този албум, ако не го харесвахме. Спокойно можем да кажем, че сме доста доволни от него. Не се големеем, но се надяваме да ви хареса“, каза по това време Джагър.

В емоционален момент триото спомена и какво е било чувството да записват песни без дългогодишния им барабанист Чарли Уотс, който почина през август 2021 година на 80 години. „След смъртта на Чарли, всичко е различно, той е нашето четвърто парче. Липсва ни. Разбира се, че ни липсва страшно много“, казаха от групата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари