IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортно семейство – Еминем и дъщеря му заедно на футболен мач

12 октомври 2023 18 00

Двамата изгледаха срещата на отбора Lions от родния им Детройт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Еминем и дъщеря му Хейли Джейд очевидно споделят обща страст към спорта, носейки късмет на футболния отбор от родния им Детройт. 

Дуото беше забелязано заедно през уикенда на среща от футболната лига между отборите на „Лъвовете“ от Детройт и „Пантерите“ от Северна Каролина. Баща и дъщеря бяха на трибуните, за да наблюдават победата на родния си отбор, който успя да запише 42 точки срещу само 24 за противника. Еминем и дъщеря му са поредните известни личности, които показват любов към американския футбол, след като Тейлър Суифт и цял отбор звездни приятели гледаха наскоро мачовете на „Канзас Сити Чийфс“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Рапърът сподели снимка от трибуните, на която показва мускули под блузата си, както и видео, на което окуражава любимия си отбор на фона на хита си от 2002 година – Lose Yourself. В един момент Еминем се навежда напред, за да си поговори с 27-годишната си дъщеря. 

Междувременно Хейли също сподели моменти от футболното си преживяване в социалните мрежи, включително и снимка, на която носи шапка на отбора от Детройт, а зад нея се простира красивият зелен терен, подготвен за игра. Тя също така публикува и видео, на което се вижда, че заедно с нея е бил и годеникът ѝ Еван Маклинток, който развява флаг на „Лъвовете“. Дъщерята на Еминем използва момента, за да се пошегува с нарасналия интерес към връзката на Тейлър Суифт и футболиста Травис Келси, която се отразява дори и от спортните канали. 

„Футбол, семейство и малко ранч“, написа Хейли, намеквайки за снимка на Суифт в ложата на Травис Келси за мача на Канзас на 24 септември. Тогава певицата бе хваната да похапва сладко пилешки крилца с два соса. Популярен фен профил на Суифт публикува снимката в Туитър и написа, че изпълнителката яде парче пилешко с кетчуп и сос ранч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Футболната среща е една от редките общи прояви на Еминем и Хейли. Докато 27-годишната водеща на подкаст използва активно социалните си мрежи, рапърът предпочита да води по-уединен начин на живот и въпреки че все още живее в Детройт, рядко посещава публични събития като футболни мачове. През юли Еминем зарадва публиката в родния си град, когато се качи на сцената заедно с Ед Шийран, за да изпълни песните си Lose Yourself и Stan, както направи и по време на концерта на 50 Cent.

Еминем за възстановяването си след почти фаталната свръхдоза

Семейна подкрепа: Дъщерята на Еминем бе най-големият му фен на Super Bowl

Еминем изненада феновете с новата си работа

Хейли, която често е споменавана в песните на баща си, присъства на концерта на 50 Cent и каза в подкаста си, че е била изключително щастлива да чуе песента In Da Club на живо. „Не съм го виждала на живо сигурно от шести клас. Мина толкова много време“, казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Макар младата дама, която съвсем скоро ще вдигне сватба, да е знаела за участието на баща си в шоуто на 50 Cent, е била много развълнувана да види реакцията на останалата публика. По думите ѝ, хората са били истински изненадани и са се зарадвали много, когато Еминем излязъл на сцената. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари