IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун откровено за славата и грешките в живота си

20 октомври 2023 10 40

Актьорът е тема на документалния филм Sly

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зрителите може и да си мислят, че познават Силвестър Сталоун, но нов документален филм ще им докаже обратното

Лентата Sly ще направи премиерата си на 3 ноември в Netflix и ще разкрие малко повече за проблемното детство, пробива в киното и грешките в живота на известния актьор, сценарист и режисьор. Режисьор на филма е Том Зимни, а в него ще бъдат включени ексклузивни интервюта с колежката на Слай от „Роки“ Талия Шайър, брат му Франк Сталоун-младши, Арнолд Шварценегер, Куентин Тарантино и много други. 

„Имаше десетки моменти в нашите интервюта, когато той споделяше неща, за които досега не е говорил пред зрителите или медиите“, казва Зимни пред списание People. Допълва, че понякога разговорите им продължавали цели четири-пет часа, в които всяко казано нещо е било по-интересно от предходното. 

От момента, в който среща Сталоун, Зимни казва, че е разбрал, че няма да работи върху традиционен биографичен филм, защото човекът срещу него притежавал много повече енергия. „Исках да го снимам как се разхожда, как се събужда, как седи в офиса, където се запознахме. Исках да го оставя да прави това, което иска, без никакви ограничения“, допълва режисьорът. 

Филмът Sly смесва кадри от тези непринудени разговори в дома на звездата в Лос Анджелис със снимки и сцени от детството, моменти от снимачната площадка на „Роки“ и сцени от много хитови филми, които са записани на името на Сталоун. Актьорът говори ясно за живота под светлината на прожекторите на Холивуд и дори слуша старите си интервюта в пресата, подигравайки се и крещейки на по-младото си Аз.

„Той се потруди доста, за да разбере кой е като човек и артист. От времето, което прекарах около неговото семейство и в дома му, режисьорът в мен разбра, че този човек изпитва голяма любов към децата и съпругата си“, казва Зимни за отношението на Слай към Дженифър Флавин, за която е женен от 1997 година и заедно отглеждат дъщерите си София, Систин и Скарлет

Въпреки 77-годишната си възраст, Сталоун продължава да има онази искра в себе си, която го кара да създава нови и нови филмови проекти. Докато мнозина го свързват с поредиците „Роки“, „Рамбо“ и „Непобедимите“, Зимни казва, че това, което го е впечатлило най-много, докато е снимал актьора, са били стотиците и стотици тетрадки, които е имал.

„Прелиствате тези тетрадки и виждате отдадеността, която той е влагал в усъвършенстването и редактирането на текстове. Това беше най-голямата изненада, че цялата тази негова страна не е показвана никъде досега“, казва режисьорът.

Той продължава и допълва „Внезапно осъзнах, че той е този ренесансов човек, който взима аспекти от живота си и ги разпръсква във всичките си поредици. И като прави това, той изследва собствения си живот, но също така дава на публиката герои, които създават нещо, което той самият понякога не осъзнава – създават менторство, надежда“.

Горд татко – Силвестър Сталоун позира с трите си пораснали дъщери

По стъпките на Кардашян: Семейството на Силвестър Сталоун с риалити шоу

Разводът остава в миналото – Силвестър Сталоун и Дженифър са по-силни от всякога

Цитат от Сталоун от един от многочасовите им разговори помага на Зимни да свърже тематичните точки в Sly. „Когато си роден, си като мека глина, и впечатленията, които светът може да ти създаде, понякога оставят следа... разбрах, че това ще бъде ключова част от филма – да разопаковаме детството и как то го е оформило като човек“, споделя режисьорът.

По думите му, Слай е прекарал живота си в писане за вселената и света, за които е мечтаел като дете, но никога не е успял да види. „Подобно на героя си в „Роки“, той не е бил разбиран от света. Имал е само силата на химикала да създаде вселена, която не само ще промени неговия живот, но ще вдъхнови поколения“

Както самият Сталоун казва в трейлъра на филма „Аз съм в бизнеса на надежди“. След като направи премиерата си на филмовия фестивал в Торонто, Sly ще бъде пуснат в Netflix на 3 ноември. 

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари