IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разводът остава в миналото – Силвестър Сталоун и Дженифър са по-силни от всякога

18 октомври 2022 10 40

Двамата се появиха във видео с дъщерите си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Развод ли? Няма развод в семейство Сталоун, само любов и подкрепа.

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин доказаха, че разривът в отношенията им е бил мимолетен, като на негово място се е настанило щастието. Двамата съпрузи, които бяха пред развод само преди месец, се появиха заедно с дъщерите си в забавно видео, публикувано в социалната мрежа TikTok. На фона на популярен звук в платформата, четиримата се редуват да позират пред камерата.

@sistinestallonee

Family outing

♬ original sound - TONY STATOVCI

Актьорът от „Роки“ носи бяла риза и бял панталон, комбинирани с кафяво сако и кафяви обувки. 24-годишната му дъщеря Систин е облечена със златна сатенена рокля и кожено яке в светли и тъмни кафяви нюанси. Дженифър Флавин впечатли с шоколадова рокля с паднало рамо и златно колие, а 26-годишната София облече бяла, дълга до земята, рокля и оформи косата си на меки вълни.

Семейството се запъти заедно към дефилето на Ralph Lauren за показ на колекцията пролет/лято 2023 в Лос Анджелис. Единственият човек, липсващ от фамилното излизане беше 20-годишната Скарлет.

Това е първата обща поява на семейство Сталоун, след като Дженифър Флавин подаде и оттегли молбата си за развод преди месец. По първоначални данни, причината за разрива в отношенията е била безразборното харчене на семейни активи от страна на актьора от „Роки“. По това време Флавин заяви, че проблемите няма да заличат спомените, които двамата са направили през последните десетилетия, но границата ѝ на търпение е била премината.

По същото време Сталоун отрече твърденията в пилеене на пари, като заяви, че обича семейството си и ще направи всичко възможно, за да го запази цяло. По думите му, той и Дженифър ще си говорят очи в очи относно проблемите си и ще се опитат да ги разрешат далеч от публичното пространство.

Очевидно опитите им се увенчават с успех, след като през септември Флавин оттегли молбата за развод. Тогава Сталоун сподели снимка на двамата, на която се държат за ръка, пишейки отдолу „Прекрасно...“. В допълнение на това, актьорът публикува и друг кадър, на който със съпругата му са с трите им дъщери – София, Систин и Скарлет.

В момента цялата фамилия снимат риалити шоу по подобие на семейство Кардашян. Засега не е ясно кога точно ще видим първия епизод, но е ясно, че предаването ще бъде по Paramount+. Според фенове, именно това е била причината Флавин да оттегли молбата за развод, за да може шоуто да не претърпи срив в рейтинга още преди да е започнало.

Засега не е ясно дали ходът на Дженифър е с цел пиар, или наистина тя и Силвестър са закрепили отношенията си. От видеата на дъщерите им става ясно едно – независимо дали са заедно или не, съпрузите се разбират и са постоянна подкрепа на своите момичета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари