IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун все пак няма да се развежда

27 септември 2022 08 40

Съпругата му Дженифър Флавин оттеглила молбата за развод

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин явно са изгладили недоразуменията помежду си и са готови да работят върху брака си.

Източник споделя пред списание People, че само месец след подаването на молба за развод от страна на Флавин, документите са били оттеглени. В допълнение на това, двамата отново са заживели заедно и са започнали да обмислят варианти за спасяване на любовта си. „Решиха да се срещнат у дома, където говориха и успяха да изгладят различията си. И двамата са много щастливи“, допълва вътрешният човек.

Възстановяването на връзката идва само няколко дни, след като от съда заявиха, че е в най-добрия интерес и на двете страни този брак да продължи. Според съдията, семейството на 54-годишната Флавин и 76-годишния Сталоун само ще спечели, ако отношенията между тях се подобрят и всичко се разреши извън съда. Двойката, която се жени през май 1997 година, има и три дъщери – 26-годишната София, 24-годишната Систин и 20-годишната Скарлет.

На 19 август Флавин подаде молба за развод, в която посочва, че Сталоун умишлено разпилява семейните активи. По думите ѝ, това нанася сериозни икономически последици на брака и семейството, което е и причината за раздялата. Актьорът категорично отрече тези твърдения.

„Със съжаление споделям, че след 25 години брак, подавам молба за развод от съпруга си Силвестър Сталоун. Макар повече да не сме женени, винаги ще ценя тази повече от 30-годишна връзка, която споделихме, и знам, че и двамата ще бъдем отдадени на нашите прекрасни дъщери“, каза Флавин в официално съобщение пред медиите. Тя помоли всички да дадат време на семейството да се справи с този проблем насаме.

Актьорът от „Роки“ също излезе с изявление, в което каза само „Обичам семейството си. Ще се справим с тази ситуация цивилизовано и далеч от медиите“.

Миналия понеделник Сталоун показа любовта си към Флавин, публикувайки снимка, на която двамата се държат за ръце. Обърнали гръб към камерата, те се разхождат из зелена гора. Следващата снимка е на двамата съпрузи с трите им дъщери, а описанието гласеше само „Прекрасно“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари