IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко – Силвестър Сталоун позира с трите си пораснали дъщери

23 март 2023 09 00

Здравенякът заобиколен от красавиците София, Систин и Скарлет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нищо не може да накара един баща да се гордее така, както порасналите и успелите му деца. Силвестър Сталоун е постигнал много в професионалния си живот, но едва ли нещо би било по-важно от факта, че е отгледал и възпитал три прекрасни дъщери, които вървят по неговите стъпки в киното.

Четиримата Сталоун позираха заедно, за да рекламират най-новото си бизнес начинание. 76-годишната холивудска легенда бе заобиколен от 26-годишната София, 24-годишната Систин и 20-годишната Скарлет за специална фотосесия, с която промотират новото си кафе в кутия, наречено Tiger Eye. Снимките бяха споделени в социалните мрежи, получавайки множество харесвания и положителни коментари от фенове и приятели.

Щастливото семейство, което съвсем скоро ще пусне свое риалити предаване по Paramount+, седи на диван, готово да пие от новата си любима кофеинова напитка, която описват като „оръжието, което ще ви зареди за целия ден“. Силвестър седи в средата, облечен изцяло в черно, докато трите му дъщери от брака му с Дженифър Флавин, седят около него, носейки бели къси тениски и сини дънки. Единственият липсващ от картинката бе съпругата на Сталоун.

Звездата от „Роки“ определено се е заел доста сериозно с промотирането на кафето, тъй като публикува и видео, на което нанася удари, когато боксовите му ръкавици магически се превръщат в кутия с кафе.

Известното семейство очевидно не си губи времето, когато става въпрос за бизнес проекти. По-рано тази година от Paramount+ официално обявиха, че скоро ще пуснат риалити предаването The Family Stallone, което ще проследява живота на фамилията. Засега шоуто ще съдържа само осем епизода, като ще разказва непознати досега детайли за Сталоун и любимите му жени.

В кратък трейлър, показващ новите предавания на Paramount+ за 2023 година, се вижда как Силвестър се катери по коварна планина, докато дъщерите му гледат, без да са особено впечатлени. Докато актьорът се изкачва по склона, издълбан, за да наподобява лицето му, герои като Дора Изследователката, Бийвис и Бътхед, лейтенант Джим Дангл от Рино 911 и други наблюдаваха от подножието.

„След като изигра някои от най-легендарните герои в историята на киното, номинираният за три награди „Оскар“ Силвестър Сталоун е готов да даде на камерите достъп до това, което самият той смята за най-великата роля в живота си – баща“, се казва в прессъобщението на Paramount.

Освен че ще разкаже нещо ново за Сталоун, шоуто ще се съсредоточи и върху съпругата му Дженифър и техните дъщери. Флавин е собственичка на уелнес марката Serious Skin Care, докато София и Систин са водещи на подкаста Unwaxed. Систин и Скарлет, от своя страна, се стремят да станат актриси, докато сестра им все още не е привлечена от тази професия.

Съобщава се, че семейство Сталоун са снимали риалити предаването през изминалата година и са работили със същия екип, който прави Keeping Up With The Kardashians. В интервю за The Hollywood Reporter, Сталоун споделя, че се съгласил да направи шоуто, за да може да прекара повече време с дъщерите си.

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин

Силвестър Сталоун на 75: Невероятното ми семейство е най-хубавият подарък

Силвестър Сталоун изпрати абитуриентка

Скорошните проблеми между Слай и Дженифър Флавин, които дори доведоха до подаване на молба за развод, която малко след това беше оттеглена, също ще бъдат показани в предаването. През май тази година двамата ще отбележат 26 години от встъпването си в брак. Започват връзката си през 1988 година, но няколко години по-късно се разделят. Възобновяват отношенията си малко след това, женят се през 1997 година и заживяват щастливо.

Заедно с трите им дъщери, носителят на „Оскар“ има и двама сина от първата си съпруга. За съжаление, Сейдж умира през 2012 година заради проблеми със сърцето на едва 36 години. Другият син на Сталоун – 44-годишният Серджо поддържа добри отношения с новото семейство на баща си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари