IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на Кардашян: Семейството на Силвестър Сталоун с риалити шоу

3 февруари 2023 15 00

The Family Stallone получи зелена светлина

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В началото на новия век започна манията по риалити предаванията, показващи живота на звездите в уж естествената им светлина. Тонът беше зададен от семейство Озбърн през 2002 година, но подобни поредици се превърнаха в истински хит благодарение на клана Кардашян-Дженър, които останаха на екран в продължение на повече от 16 години.

Интересът на американските зрители към подобни телевизионни предавания не е никак изненадващ. Те обичат да се потапят в живота на известните личности, представяйки си че по този начин се доближават повече до тях и ежедневието им. Така те ги правят известни просто заради името им, помагайки им да печелят милиони не само от телевизионни права, но и от социалните мрежи.

Случаят с Кардашян-Дженър е известен на целия свят. Семейството получава собствено риалити след скандалната секс касета на Ким Кардашян, която някои смятат, че е била нарочно публикувана, за да може да привлече вниманието. Така постепенно целият клан се превръща в истинско американско зрелище, благодарение на умелите мениджърски ходове на Крис Дженър.

Така пред очите на световния зрител израстват Кайли и Кендъл Дженър, семейството преминава през най-трудните и най-щастливите си моменти, изневери, разводи, сватби, публични скандали, раждането на деца и какво ли още не. След като приключи 19-ия си сезон по E!, където първоначално започна, шоуто се премести в Hulu за продължението си.

Сега обаче на хоризонта излиза друго семейство, което ще се бори за любовта на зрителите. Тази фамилия вече е известна, благодарение на успехите на бащата на големия екран. Въпреки че банковата сметка на фамилията със сигурност не е на минус, риалити шоуто ще се състои и то вече е получило зелена светлина.

Става въпрос за Силвестър Сталоун и неговите четири любими дами – съпругата му Дженифър и дъщерите им София, Систин и Скарлет. Петимата ще позволят на камерите да ги следват навсякъде, за да покажат части от ежедневния си живот. Риалити предаването е продукция на Paramount и ще бъде пуснато в платформата Paramount+ тази пролет. Очаква се за момента зрителите да видят осем епизода.

„След като изигра някои от най-легендарните герои в историята на киното, номинираният три пъти за „Оскар“ Силвестър Сталоун е готов да даде достъп на камерите до това, което смята за най-великата роля в живота си – баща“, се казва в прессъобщението. Допълва се, че новият сериал с участието на съпругата и дъщерите на актьора ще предложи на зрителите да станат част от едно от най-известните семейства в Холивуд.

Освен със Сталоун, сериалът ще позволи на феновете да се запознаят по-добре със съпругата му Дженифър Флавин, която е родена и израснала в Лос Анджелис и сега е собственик на уелнес марката Serious Skin Care. София и Систин Сталоун са водещи на подкаста Unwaxed. Докато най-голямата дъщеря не се интересува от актьорството, то Систин и Скарлет се надяват да влязат в развлекателната индустрия – Систин като актриса, модел и режисьор, а Скарлет като актриса.

Разводът остава в миналото – Силвестър Сталоун и Дженифър са по-силни от всякога

Силвестър Сталоун критикува слухове, свързани с развода му

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин

В допълнение към своето риалити шоу, Силвестър Сталоун ще се завърне за втория сезон на Tulsa King, играейки Дуайт Манфреди – герой, който е много близък до него.

„Мисля, че това е версия на Слай, която много малко хора са виждали досега. Това е най-близкият образ до истинската му същност, освен нещата с мафията, разбира се. Той е много забавен, много умен и невероятно добре начетен. Саркастичен, самоироничен и прочувствен е. Толкова голяма част от Дуайт всъщност е взета от истинския човек“, казва режисьорът Терънс Уинтър пред Variety.

The Family Stallone ще се появи в Paramount+ тази пролет.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари