IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се чувства Джъстин Тимбърлейк на фона на шокиращия мемоар на Бритни Спиърс

20 октомври 2023 16 30

В книгата изпълнителката признава за изневяра, но в същото време обвинява и бившия си в същото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Книгата на Бритни Спиърс определено ще бъде една от най-чаканите автобиографии на известна личност досега. Може би такъв интерес в последните години имаше единствено към откровенията на принц Хари, които излязоха на пазара в началото на годината. За да завършим подобаващо 2023-а, в края на октомври ще видим и какво Бритни има да каже на света, което досега не е споделяла. 

Мемоарът The Woman in Me разкрива нечувани досега детайли за личния, професионалния и любовния живот на певицата, включително за връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк, настойничеството на баща ѝ, алкохолните следобеди с майка ѝ, психопатичните епизоди и много други. В една от главите се споменава, че Бритни е направила аборт, докато е била с Тимбърлейк, защото той не е искал дете. Причината – и двамата са били много млади и тепърва са започвали кариерата си в музикалния бизнес. 

До този момент няма официално изявление от Джъстин по въпроса, но източник, близък до него, споделя, че изпълнителят се фокусира изцяло върху семейството си с Джесика Бийл и работата си. 

„Той е у дома с Джесика и децата им и се фокусира върху създаването на нова музика. Намира се в страхотен етап от живота си“, казва източникът пред списание People. 

По-рано през седмицата стана ясно, че бременността на Бритни е била изненада и за двамата, но само един се е радвал за нея. Певицата пише, че е била развълнувана, защото е била силно влюбена в Тимбърлейк и се е надявала някой ден да има деца от него. 

„Но Джъстин определено не беше щастлив. Той ми каза, че не сме готови да имаме дете, че сме много млади“, пише Спиърс. Тя описва аборта като едно от най-болезнените неща в целия ѝ живот. 

След като Бритни и Джъстин се разделят през 2002 година, тя все пак става майка, раждайки синовете Шон Престън и Джейдън Джеймс, които са от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн. Връзката ѝ с момчетата, които вече са съответно на 18 и 17 години обаче се разпада във времето и в момента те живеят при баща си извън Америка. 

От своя страна, Тимбърлейк също намира любовта, но в лицето на Джесика Бийл. Неговият брак и опит за създаване на семейство се оказва по-успешен от този на бившата му приятелка. Изпълнителят се жени за красивата актриса през 2012 година, като двамата имат 8-годишен син Сайлъс и 3-годишен син Финиъс. Въпреки кратките проблеми преди години, съпроводени от слухове за изневяра и публично извинение от страна на Тимбърлейк, нещата в семейството му сега са спокойни. 

„Да създам семейство беше сбъдната мечта за мен. Да бъда майка беше сбъдната мечта“, казва Бритни пред списание People относно момчетата, които в момента живеят в Хаваи с баща си, но все по-често се чуват с майка си. 

Тимбърлейк публично се извини за отношението си към Бритни, пишейки съобщение в социалните мрежи през 2021 година. Той каза, че дълбоко съжалява за действията си, които са довели до проблем, както и за моментите, когато не се е застъпил за това, което мисли. „Искам специално да се извиня на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън, защото ме е грижа и уважавам тези жени и знам, че се провалих“, пише още изпълнителят. 

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк със снимка на синовете си

Бритни Спиърс призна, че Джъстин Тимбърлейк я използвал

Бритни Спиърс разказва за трудната си раздяла с Джъстин Тимбърлейк

В предстоящия мемоар на Спиърс се говори и за прекъсването на 13-годишното настойничество на баща ѝ, което беше коментирано от Тимбърлейк през юни 2021 година, когато съдът се произнесе в полза на изпълнителката. След като бившата му приятелка сподели, че иска да се освободи от контрола на баща си, Джъстин написа в социалните мрежи, че всички трябва да подкрепят Бритни в този момент. 

„Независимо от нашето минало, добро или лошо, и независимо колко време е минало... това, което се случва с нея, не е правилно. Нито една жена не трябва да бъде ограничавана от това да прави решения за собственото си тяло. Нито един човек не трябва да бъде задържан против волята му... или пък да трябва да иска разрешение да има достъп до всичко, за което се е трудил през живота си“, написа Тимбърлейк. 

Той приключи съобщението си с няколко думи на подкрепа от негово и от името на Джесика Бийл. 

„С Джес изпращаме нашата любов и абсолютна подкрепа към Бритни в този труден период. Надяваме се съдът и семейството ѝ да вземат правилното решение и да я оставят да живее живота си както тя иска“

Бритни казва, че с излизането на книгата ѝ, тя най-накрая ще върне силата на гласа и възможността да каже това, което иска, без някой да я ограничава. The Woman in Me излиза на книжния пазар на 24 октомври, като до този момент няма официална дата за България. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари