IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър и Ванеса Хъджинс се вбесиха на слуховете за бременност

26 октомври 2023 17 40

Двете дами заявиха, че все още не очакват деца

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Има няколко теми, по които не е възпитано да се говори и да се задават въпроси – свалянето или наддаването на килограми, годините на една жена, любовният ѝ статут и раждането. Всички те са доста чувствителни и може да се окажат изключително болезнени за човека отсреща, така че е по-добре да бъдат подминавани в ежедневни разговори или по време на семейни сбирки. 

Когато една жена е известна личност обаче тя като че ли няма право на собствен свят, в който да живее нормално, далеч от общественото пространство. Преминавайки над определена възраст, тези жени са подлагани на постоянни слухове за брак, любовни отношения и бременност. Независимо колко болезнени може да са тези теми за тях, таблоидите не спират да ги обсъждат, създавайки неверни истории, които се разпространяват в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Motherly (@mother.ly)

Така Дженифър Анистън трябваше многократно да отрича слуховете, че е бременна от Брад Пит или Джъстин Теру, за които беше омъжена през годините. Десетилетия, след като отговаряше на подобни твърдения, актрисата призна, че е претърпяла няколко аборта и е преминала през болезнени инвитро процедури, които, за съжаление, се оказват неуспешни

В момента Хейли Бийбър е подложена на същото отношение от медиите, въпреки постоянните ѝ уверения, че сама ще си каже, ако някога забременее. Моделката е казвала в интервюта, че иска да бъде майка, но за момента има още много неща, които иска да постигне в професионалния си живот, преди да помисли за оттегляне от модата, за да сменя пелени. 

Последният път, в който г-жа Бийбър трябваше да отговаря на слуховете за бременност, беше преди дни в интервю за GQ Hype. Споделя, че през последните месеци отново е тръгнала мълвата, че крие коремчето си, защото очаква дете. Хейли обаче е категорична, че засега не е бременна, но понякога може да е подута, което непременно се превръща в повод за слухове. 

„Когато дойде денят, когато тези слухове ще са верни, интернет ще е последното място, на което ще го споделя“, категорична е съпругата на Джъстин Бийбър. 

Въпреки че преди е казвала, че би искала да отгледа децата си извън светлината на прожекторите, сега Хейли смята, че подобен ход е почти невъзможен, имайки предвид за кого се е омъжила и колко известен е той. 

Джъстин и Хейли се женят през 2018 година. 

„Може би тази идея ми харесваше, когато бях на 18 години, но сега животът ми е много по-различен. Трудно е да се каже какво бих или не бих направила, тъй като все още няма дете на хоризонта. Дори не знам какво е да си родител, досега съм гледала само куче. И това изобщо не е същото“, казва Бийбър. 

Все пак тя е категорична, че майчинството определено е в бъдещите ѝ планове. За момента обаче не бърза и смята, че детето ще се появи в най-правилния за нея и Джъстин момент. „Но е много забавно как толкова много хора се интересуват от подобно нещо. Оставете ме да правя с тялото си каквото искам и правете със своето каквото искате“, казва Хейли. 

На същото мнение е и Ванеса Хъджинс, която е поредната звездна дама, за която се заговори, че е бременна. 

„Не съм бременна, така че всички може да спрете да ме обсъждате“, написа актрисата под последната си публикация в социалните мрежи. 

Граймс съди Илон Мъск за правата върху децата им

Мистерията разбулена: Защо децата на Майкъл Джексън носеха маски

Семейно щастие – Сара Мишел Гелар и Фреди Принц заведоха децата в Италия

Отговорът ѝ е на слухове, които се появиха в началото на седмицата, когато феновете започнаха да обсъждат дали коремът на Хъджинс не е наедрял. За момента обаче тя и годеникът ѝ Кол Тъкър не обмислят да създават семейство. Двамата се сгодиха през февруари в Париж, обявявайки новината със снимки в социалните мрежи. 

Бейзболистът и актрисата бяха романтично свързани през ноември 2020 година, когато бяха забелязани да се прегръщат след вечеря в Лос Анджелис. След това те не се притесняваха да показват чувствата си на светски събития и разходки. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари