IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс за целувката на Мадона и уроците, които е научила

29 октомври 2023 10 30

Изпълнителката разказва за шокиращия момент с колежката ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс признава, че е научила няколко ценни урока от колежката си Мадона. 

Във вече излезлия мемоар The Woman in Me, изпълнителката си спомня за известната целувка с Кралицата на попмузиката по време на изпълнението им на наградите VMA през 2003 година. Бритни също така пише и за времето, което прекарва с Мадона по време на създаването на хита Me Against the Music. 

„Всеки път, когато репетирахме, си изпращахме въздушна целувка“, пише Спиърс в книгата си. Допълва, че само две минути преди изпълнението на живо, е разбрала, че иска да направи нещо повече, нещо по-различно. Спомнила си, че три години по-рано вдига публиката на крака с изненадващото миксиране на няколко свои хита, като сега е искала да направи нещо по-грандиозно. Тогава ѝ дошла идеята за целувката

Спиърс също така пише, че е било нейна идея да включи още един изпълнител в песента, като желанието ѝ било това да бъде Кристина Агилера. Молбата ѝ е била приета и русата ѝ колежка се присъединява към нея и Мадона. 

По време на снимките за видеото към Me Against the Music, Бритни споделя, че научила много ценен урок от колежката си, която не се притеснила да забави началния час, за да поправи шев на костюма си, който се бил разшил. 

„По време на съвместните ни снимки бях възхитена от начините, по които Мадона не правеше компромиси с визията си. Тя държеше фокусът да бъде върху нея“, пише попзвездата. Допълва, че ако екипът е искал да работи с Кралицата на попа, е трябвало да се съобразява с нейното свободно време и нейните условия. „Това беше важен урок за мен, който щеше да ми отнеме много време да усвоя. Тя поиска власт и получи власт“

Изпълнителката на Toxic отбелязва, че винаги се е старала да угоди на другите, защото е виждала пасивност от майка си Лин Спиърс. „Ако можех да се върна назад, щях да се опитам да стана свой собствен родител, свой партньор, свой защитник, както Мадона го правеше“, пише тя. 

„Върховната увереност на Мадона ми помогна да видя много неща в живота си със ясни очи. Мисля, че тя имаше някакво интуитивно усещане за това, през което преминавах. Тогава имах нужда от малко насоки. Бях объркана за живота си. Тя се опита да ме наставлява“, признава Бритни в книгата си. 

Няколко години след колаборацията си с Мадона, Спиърс е поставена от съда под попечителството на баща си, което продължи от 2008 до 2021 година, когато тя публично заяви, че иска да бъде свободна. Сега суперзвездата възстановява собствената си сила и увереност, разказвайки историята си със свои думи в The Woman in Me.

В интервю за списание People Бритни споделя, че все още се учи на тази нова свобода и усеща, че понякога изпитва трудности

„Крайно време е да покажа гласа си и да говоря, тъй като феновете ми заслужават да чуят всичко това от мен. Без повече конспирации, без повече лъжи – само аз, моето минало, настояще и бъдеще“, казва звездата. 

Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развода с Джесика Бийл след разкритията на Бритни Спиърс

Обвини Кевин Федерлайн и Джъстин Тимбърлейк в унищожаване на живота й

В книгата си Бритни говори надълго и широко за бившите си любовни преживявания, които включват връзка с Джъстин Тимбърлейк и брак с Кевин Федерлайн. От извадки става ясно, че изпълнителката е трябвало да направи аборт от приятеля си, защото той не е бил готов за деца, когато двамата са били на 19 години. Все пак Спиърс сбъдва мечтата си да бъде майка, раждайки двама синове от Федерлайн. 

За съжаление, и двете връзки се провалят, като сега Спиърс обвинява бившите си, че са „откраднали“ нещо от живота ѝ. 

„Нещото, което Джъстин и Кевин откраднаха от мен, беше вярата в хората. Преди се доверявах на другите. Но след раздялата с Джъстин и развода ми, никога не се доверих повече на човек“, пише звездата. 

В книгата тя си спомня, че е била „лудо влюбена“ в Джъстин, с когото излиза от 1999 до 2002 година, но също така споделя и част от предизвикателствата, пред които са били изправени. Едно от най-голямото е бременността и последвалият аборт. По думите на Бритни, това е било едно от най-болезнените изживявания в живота ѝ. 

Бившият на Бритни Спиърс – Кевин Федерлайн, заснет щастлив на Хаваите

Бритни Спиърс подозира, че Сам Асгари е сътрудничил с баща ѝ

Само две години след раздялата с Тимбърлейк, Спиърс се омъжва за Кевин Федерлайн

„Когато се омъжих за Кевин, бях сигурна с цялото си сърце. Ако погледнете в очите ми на сватбените снимки, ще го видите. Бях толкова влюбена и готова за новата глава от живота ми. Исках деца с този човек. Исках уютен дом. Исках да остарея с него“, пише Бритни. 

Двойката посреща сина си Шон през 2005, а година по-късно се ражда и второто им момче – Джейдън. През 2006 година обаче семейството се разпада, след като Федерлайн и Спиърс подават молба за развод. 

„Адвокатът ми каза, че Кевин ще подаде молба за развод на всяка цена. Беше ми казано, че е по-добре аз да го направя първа, за да не бъда унижена. Не исках да бъда унижена, така че в началото на ноември, когато Джейдън беше почти на два месеца, подадох молбата“, спомня си Бритни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Разводът е финализиран през 2007 година, а изпълнителката казва, че е била „охулена“ от пресата заради раздялата. Казва, че дори когато хората са се опитвали да я подкрепят, те са били жестоки към Кевин, което е било ненужно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари