IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж съжали за пластичните операции, естествената красота ѝ харесвала повече

10 ноември 2023 17 50

Изпълнителката изпитала подобни емоции, след като видяла свои стари снимки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ники Минаж има няколко неща в живота си, за които съжалява, едни от които са пластичните ѝ операции. 

40-годишната рапърка призна за това в подкаста на Vogue. „Гарантирам ви, че ако някога промените нещо по тялото си и направите нещо хирургическо, най-вероятно – в повечето случаи, но невинаги – ще погледнете назад един ден и ще си кажете, че не си е струвало“, казва Минаж. Допълва, че подобно нещо се е случило с нея, като дори не е можела да повярва, че не се е харесвала преди. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

По време на интервюто, което бе в чест на заставането на Ники на ноемврийския брой на Vogue, водещата на подкаста ѝ напомни за момента, когато изпълнителката седи до главната редакторка Ана Уинтур по време на дефилето на Carolina Herrera през септември 2011 година. 

Минаж обаче бързо стопира разговора, казвайки че не обича да гледа свои стари снимки, защото не харесва начина, по който изглежда.

„Не ми харесваше да бъда слаба, да имам плосък задник. Да имам гърди, които не са твърде нагоре. Имах доста неща, които не си харесвах. Но сега гледам други, по-стари снимки и ми се иска да бъда същото момиче, което виждам на тях“, признава звездата. Допълва, че преди не е можела да гледа тези фотоси, защото не е харесвала външния си вид, а сега обича това свое предишно Аз. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Рапърката обясни как решението да направи промени в тялото ѝ е зависело от нарастващата ѝ обществена персона. По думите ѝ, страстта към музиката я води в „много страшна“ среда, която наподобява „аквариум“ с „милиони“ хора, които постоянно я гледат и обсъждат външния ѝ вид. 

Жената, обвинила Кенет Пети в изнасилване: Той и Ники Минаж ме тормозят

Риана и Ники Минаж: На двойна среща с половинките си

Синът на Ники Минаж вече се опитва да ходи

Казва, че раждането на сина ѝ, който вече е на 3 години, но светът го познава само като „Татко мечок“, променя изцяло мнението ѝ за себе си. 

„Мисля, че бременността изигра важна роля, защото синът ми ми напомня много на мен самата. Истинското ми Аз. И ме накара да се замисля защо не съм се харесвала. Много е странно. Но разглеждането на стари снимки ме накара да осъзная, че тази моя версия е била много красива“, казва още Минаж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Говорейки за сина си, рапърката сподели, че раждането му е променило отношенията между нея и съпруга ѝ Кенет Пети. Тя бе категорична, че нещата не били много розови, както всеки ги представя в социалните мрежи, и доста често е имало напрегнати ситуации. 

„Заради нашата история, мисля, че бяхме напълно уверени, че ще се справим. Но няма такова нещо като увереност в родителството“, обяснява звездата. Допълва, че доста често човек изпитва безпокойство и страх, когато е около детето си, като дори започва да се пита дали се справя добре и какво може да се обърка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари