IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун към дъщерите си: Срамувах се, че съм ви баща

23 ноември 2023 10 30

Вижте каква е причината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун може и да е познат като един от най-здравите мъже в Холивуд, но понякога и той изпитва трудни моменти в живота си, които могат да му създадат комплекси и срам

По време на появата си в Unwaxed – подкаста на дъщерите му София и Систин – актьорът разкри, че е имало момент, в който се е срамувал да бъде техен баща, защото не можел да си намери работа. Това се случва в началото на века, когато Сталоун така и не получава желаните оферти от Холивуд и не е сигурен, че ще може да издържа семейството си и да му осигури мечтаното бъдеще. 

„Срам ме беше, че съм ви баща. Почувствах се безполезен. Дори не знаехте какво работя. Просто се лутах наляво-надясно, депресирайки се“, спомня си Сталоун. 

77-годишната звезда се сдобива със световна слава през 70-те и 80-те години, когато участва в поредиците „Роки“ и „Рамбо“, както и други хитове на големия екран. Въпреки това, в кариерата му се появява черна дупка – период, в който Сталоун не получава оферти за роли. Именно тогава се случва и депресивният момент, от който актьорът не смятал, че може да се спаси. 

София и Систин си спомнят, че баща им гледал филми по цял ден, когато бил без работа. 

„Когато добрите времена си отидат, тогава разбираш, че семейството е много важно. Моят кораб беше потънал, моментът беше много тежък. И тогава разбрах, че хората, които си мислил за приятели, всъщност не са ти били приятели. Наистина смятах, че това е моят край. Телефонът така и не звънеше“, разказва още Сталоун. 

Разбира се, телефонът звънва в един момент и кариерата на актьора се възражда. Оттогава той играе в различни филмови хитове като „Кралят на Тълса“, „Непобедимите“, „Крийд“ и „Пазители на галактиката“. Наскоро по Netflix беше пусната и документалната поредица Sly, която разказва за живота и кариерата на Сталоун, както и за личните му победи и загуби. 

Горд татко – Силвестър Сталоун позира с трите си пораснали дъщери

По стъпките на Кардашян: Семейството на Силвестър Сталоун с риалити шоу

Силвестър Сталоун на 75: Невероятното ми семейство е най-хубавият подарък

Освен Систин и София, звездата има и 21-годишна дъщеря Скарлет от брака си с Дженифър Флавин. Всички те участват заедно в риалити предаването „Семейство Сталоун“, което наподобява това на клана Кардашян-Дженър. 

През ноември 2022 година Сталоун каза пред Hollywood Reporter, че в един момент е започнал да съжалява, че поставял кариерата пред семейния живот. 

„Понякога поставям професионалния пред семейния живот и това е трагична грешка, която никога няма да повторя“, казва той. Обяснява, че се почувствал така, сякаш е изгубил много време в кариерата си, но сега осъзнава, че все още има възможности, от които да се възползва. 

В предаването Family Stallone, което направи премиерата си през май месец, стана ясно, че Сталоун се превръща в истински Рамбо, когато се среща с гаджетата на дъщерите си. Момичетата признават, че рядко запознават момчета с баща си, особено ако много ги харесват, защото не искат да ги изплашат още в началото на връзката. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари