IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лионел Меси и Антонела Рокуцо пред развод заради журналистка

27 ноември 2023 10 30

Има ли истина зад твърденията в изневяра

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лионел Меси може и да се представя чудесно на терена за новия си клуб „Интер Маями“, но личният му живот не е чак толкова розов. В момента носителят на осем Златни топки преминава през истинско изпитание заедно със съпругата си Антонела Рокуцо, след като се появиха твърдения в изневяра от страна на футболиста.

Според аржентински медии, Меси е имал афера с журналистка в родната му страна, а новината става публично достояние по време на тазгодишната церемония „Златна топка“ в Париж. Името на жената е София Мартинес, която има доста видеоклипове с Лео в социалния си профил и често може да бъде забелязана да го интервюира на червения килим и след мачове както в Аржентина, така и в чужбина. 

Таблоидите посочват, че през последно време, след като аферата излязла наяве, Меси е доста по-изнервен на терена. В последните два мача с националния отбор на Аржентина той влезе в пререкания с противникови играчи. 

Медиите в страната на звездата твърдят, че връзката му с Мартинес продължава от дълго време, достигайки своя пик по време на престоя на Меси в Бразилия, когато Аржентина печели с 1:0. След това журналистката сподели снимка с футболиста. 

Тя също така стана доста популярна по време на Световното първенство в Катар, което Меси и Аржентина спечелиха. След победата на полуфинала срещу Хърватия, журналистката изнесе пламенна реч в интервюто си с Лео. Каза му колко са благодарни всички аржентинци, че именно той ги представлява и за тях няма значение дали мачовете завършват с победа или не. 

„Последното нещо, което искам да ти кажа, не е въпрос, но просто да ти кажа – финалът на Световното идва и разбира се, всички ние искаме да го спечелим. Но искам да ти кажа, че независимо от резултата, има нещо, което никой не може да ти отнеме и това е фактът, че ти вдъхновяваш всеки един аржентинец, всеки един. Сериозна съм. Няма дете, което да не притежава твоя фланелка. Ти остави отпечатък върху живота на всеки и това, за мен, е много по-важно от спечелването на световната купа“, каза Мартинес. 

Новината определено изненада феновете по света, тъй като бракът на Меси и Антонела Рокуцо се представя като един от най-стабилните в сферата на футбола. Двамата се познават от деца и заедно достигат върховете в съответните си кариери. Антонела не пропуска важно събитие на своя съпруг, като винаги изглежда зашеметяващо на червения килим и често дори открадва вниманието от Меси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

И докато нито Меси, нито Антонела са казали нещо по темата с изневярата, те бяха защитени от близката им приятелка Даниела Семаан, която е съпруга на друг футболист – Сеск Фабрегас. Тя коментира публикация в социалните мрежи, в която се споменава за разпад в отношенията между Лео и Антонела. Даниела, която е доста близка с двойката и често ходят на почивки заедно, категорично отрече всичко написано. 

И звездите си имат пристрастия: Лео Меси се оказа фен на Малума!

Любовната история на Меси и Антонела – от улиците на Росарио до световния връх

Меси прегръща жена си Антонела: Най-хубавите моменти след финала на Световното по футбол

„Каква е тази публикация, която няма смисъл... и няма нищо вярно!“, коментира тя под пост в социалната мрежа X (бившата Туитър). Въпросната публикация твърди, че 15-годишната връзка на Меси е изправена пред най-голямата си криза и дори е на прага да се разпадне. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Лео Меси и Антонела Рокуцо се познават от 5-годишна възраст. Женят се през 2017 година и имат трима синове – Тиаго, Матео и Сиро

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари