IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти – жената на Меси с уникален модел на Dolce & Gabbana

6 март 2023 10 30

Тя е в популярен мотив за пролетта

БГНЕС

БГНЕС

ФИФА даде на Лионел Меси наградата за най-добър футболист за 2022 г. Броени дни след церемонията, която събра видни голмайстори в Париж, феновете все още я обсъждат.

35-годишният аржентинец получи подкрепата от своята обичана половинка, която го аплодира от публиката. Двамата преминаха по зеления килим на събитието, облечени изцяло в черно. Той бе с елегантен костюм с папийонка, докато тя заложи на дълга рокля с поло яка.

Антонела Ракуцо привлече вниманието на фотографите с изчистената си визия, част от която бяха сребърни бижута с камъни.

Дамски чанти – жената на Меси с лачена роза

Експерти веднага отбелязаха, че роклята на 33-годишният аржентински модел е на Dolce & Gabbana. Но акцент за вечерта е не тя, а кокетната лачена чанта във форма на роза, която тя носи в едната си ръка.

Дамската миничанта също е на гореспоменатата марка, която явно е любима на звездата.

Реалистичната роза струва 5 300 долара. А според някои издания, може да стигне и цена от над 6.

Лионел Меси,

БГНЕС

Чантата е от колекцията Dolce Box. Тя е ръчно боядисана със смола, като разполага с горна дръжка и регулируема, подвижна презрамка от телешка кожа – със щампа на игуана.

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Паласки – дамски чанти за сезона, които да имате

Дамски чанти – 6 модела за зимата

Артикулът в червено е произведен в Италия и се предлага със специална опаковка, както и в различни цветове като бяло, черно и розово.

Дамската чанта, избрана от Антонела, е във формата на цветето, което е символ на женствеността. Розата олицетворява майсторството на марката, любовта и вниманието към детайла, става ясно от официалния сайт на Dolce & Gabbana.

Антонела е в подкрепа на Шакира след раздялата с Пике

Наскоро стана ясно, че жената на Лионел продължава да поддържа връзка с Шакира, след като тя се раздели с мъжа си.

Макар да се говори, че бившите съотборници в „Барселона“ в лицето на Пике и Меси да не са в добри отношения, това не важи за техните половинки.

Шакира говори открито за живота си след изневярата на Жерар. Предполага се, че Антонела е една от нейните близки приятелки, подкрепящи я след като тя остана сама с двамата си сина.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари